sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 30 Ağustos 2021

Dune Filminin IMAX Posteri Timothée Chalamet'in Paul Atreides Karakterine Yeni Bir Bakış Sunuyor!

Denis Villeneuve imzalı Dune'un galasına iki aydan az bir süre kala IMAX, Frank Herbert'in aynı adlı orijinal bilimkurgu romanının yakında çıkacak olan büyük ekran uyarlaması için yepyeni bir poster yayınladı.

Posterde, Timothée Chalamet'in canlandırdığı Paul Atreides karakterinin Arrakis olarak bilinen baharat gezegeninin (diğer adıyla Dune) kumlarında yürüyüşünü gözler önüne seriyor. Yılın merak edilen yapımlarından Dune 22 Ekim'de vizyona girecek.



Denis Villeneuve'nin Dune'u hikayenin sadece başlangıcını ele alacak. Yönetmen ve yardımcı yazar Villeneuve, yakın zamanda bir film üçlemesi için planları olduğunu açıklamıştı.

Dune'un etkileyici kadrosunda Chalamet'in yanı sıra, Paul'ün babası Duke Leto Atreides rolünde Oscar Isaac, Chani rolünde Zendaya, Paul'ün annesi Lady Jessica rolünde Rebecca Ferguson, Gurney Halleck rolünde Josh Brolin, Baron Vladimir Harkonnen rolünde Stellan Skarsgård, Glossu 'Beast' Rabban rolünde Dave Bautista, Duncan Idaho rolünde Jason Momoa ve Stilgar rolünde Javier Bardem yer alıyor.

3 Eylül'de Venedik Film Festivali'nde galasını yapacak olan Dune, 22 Ekim'de vizyona girmeden önce 2021 Toronto Uluslararası Film Festivali'nde de izleyiciyle buluşacak.