sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 22 Eylül 2022

Dwayne Johnson Başrollü "Black Adam"dan Yeni Teaser!

Dwayne Johnson başrollü Black Adam'ın yeni teaser'ı izleyiciyle buluştu.

Black Adam yıldızı Dwayne Johnson tarafından Twitter'da yayınlanan yeni teaser, Justice League ve Birds of Prey karakterlerini ele alıyor. Bir dakika uzunluğundaki klipte sırasıyla önce Ben Affleck'in Batman'inin görevi sırasında kullandığı Batarang'ının bir çekimini, daha sonra Henry Cavill'in takımındaki Superman sembolünü, ardından Gal Gadot'un Wonder Woman'ını, Jason Momoa'nın Aquaman'ini ve son olarak Margot Robbie'nin Harley Quinn'inin hızlı çekimlerini görüyoruz. Teaser'da Amanda Waller'ın (Viola Davis) seslendirmesi şöyle devam ediyor: "Kahramanlar ve kötü adamlar dünyasından önce, her şeye tek bir güç hükmediyor... Black Adam."

Videonun geri kalanı Black Adam'ın 5000 yıllık kökenini, öfkeden doğan güçlerini, inatçı doğasını gösterirken tek seçeneği olduğunu da vurguluyor: ya dünyanın yok edicisi olmak ya da kurtarıcısı olmak. Waller'ın sözleri ayrıca Black Adam'ın hikayesinin DCEU'da Justice League'in ortaya çıkmasından önce geçtiği gerçeğini etkili bir şekilde ortaya koyuyor. 

Black Adam'dan sonra Ezra Miller başrollü The Flash ve Momoa başrollü Aquaman ve The Lost Kingdom anlatıyı ilerletmeye hazırlanıyor. Affleck'in Batman'i her iki filmde de görünecek ve onunla birlikte Davis'in Waller'i şu anda evreni bir arada tutan bağlantı gibi görünüyor.

Adam Sztykiel, Rory Haines ve Sohrab Noshirvani'nin yazdığı filmin senaryosunu Jaume Collet-Serra yönetiyor. Johnson ve Davis ile birlikte filmde ayrıca Doctor Fate rolünde Pierce Brosnan, Cyclone rolünde Quintessa Swindell, Hawkman rolünde Aldis Hodge, Atom Smasher rolünde Noah Centineo, Sabbac rolünde Marwan Kenzari ve Isis rolünde Sarah Shahai yer alıyor.

Black Adam 21 Ekim'de sinemalarda!

Teaser

Kübra Karasu