sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 09 Eylül 2022

Dwayne Johnson Başrollü "Black Adam"ın Fragmanı Yayınlandı!

Dwayne Johnson başrollü Black Adam'ın yeni fragmanı izleyiciyle buluştu.

Daha önce yayınlanan Black Adam görüntüleri; filmin aksiyon sahnelerine, Black Adam'ın inanılmaz güçlerinin sergilendiği anlara ve karakterin oğlunun trajik fedakarlığı konusundaki derin suçluluğuna bir bakış sağladı. Pierce Brosnan'ın Doctor Fate'i ile çatışmalar ve Black Adam ile Aldis Hodge'un Hawkman'i arasında gergin bir ayrılık da gördük. Black Adam'ın ikinci fragmanı ise Viola Davis'in The Suicide Squad karakterinin yeni DC filminde görüneceğini doğruluyor.

Black Adam sonunda bizi çizgi roman tarihinin en eski süper kahraman ekibi Justice Society of America ile de tanıştıracak. Noah Centineo'nun Adam Smasher'ı, Pierce Brosnan'ın Doctor Fate'i, Aldis Hodge'un Hawkman'i ve Quintessa Swindell'in Cyclone'u JSA'yı oluşturuyor. 

Black Adam karakteri, hem çizgi romanlarda hem de bu karakterlerin diğer uyarlamalarında Billy Batson diğer adıyla Shazam'ın ana düşmanıdır. Black Adam, Jaume-Collet Serra tarafından yönetildi. Film, Adam Sztykiel, Rory Haines ve Sohrab Noshirvani üçlüsü tarafından yazıldı.

Filmde ayrıca şu anda açıklanmayan rollerle projeye bağlı olan Marwan Kenzari, James Cusati-Moyer, Bodhi Sabongui, Mo Amer ve Uli Latukefu da yer alıyor. Yıllardır bu projeyi hayata geçirmeye çalışan Dwayne Johnson, filmde yönetici yapımcı olarak da görev yapıyor.

Black Adam 21 Ekim'de sinemalarda!

Fragman

Kübra Karasu