sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 21 Eylül 2022

Dwayne Johnson Başrollü "Black Adam"ın Yeni Afişi Yayınlandı!

Dwayne Johnson başrollü merakla beklenen Black Adam filminin yeni afişi izleyicinin beğenisine sunuldu.

Black Adam'ın yeni yayınlanan afişinde, yıldız Dwayne Johnson'ı siyah taştan bir tahtta tehditkar bir şekilde otururken görüyoruz. 

Çizgi romanlarda Teth-Adam, Shazam olarak bilinen Billy Batson'ın ana düşmanlarından biriydi. Eski Mısır'da köle olarak doğan Teth-Adam, adaletsizliğe karşı savaşmak için Wizard Shazam'ın güçlerini alır. Ancak ailesini kaybettikten sonra öfkeyle hareket eden Teth-Adam, acımasız bir anti-kahraman olur ve onu Justice League'in tamamı için büyük bir düşman haline getirir. Black Adam, Teth-Adam'ın hikayesini yeniden anlatacak ve anti-kahramanı çizgi romanlarda Justice League'den önce gelen bir süper ekip olan Justice Society of America ile çarpıştıracak.

Black Adam Filminden Yeni Tanıtım Videosu Yayınlandı: DC, Geri mi Dönüyor!  – Geekyapar!

Warner Bros. Discovery DCEU'nun geleceğini tamamen yeniden şekillendirirken, Black Adam'ın gelişi birçok yeni süper kahraman projesine yol açabilir. Johnson'ın Black Adam'ı ve Shazam olarak Asher Angel/Zachary Levi arasında gelecekte bir yüzleşme sözü vermenin yanı sıra, Black Adam ayrıca JSA üyeleri olarak birçok yeni kahramanı da tanıtacak. Cyclone rolünde Quintessa Swindell, Doctor Fate rolünde Pierce Brosnan, Atom Smasher rolünde Noah Centineo ve Hawkman rolünde Aldis Hodge JSA üyelerini canlandıracak.

Black Adam, Adam Sztykiel, Rory Haines ve Sohrab Noshirvani'nin yazdığı senaryodan Jaume Collet-Serra tarafından yönetiliyor. Başrolde oynamanın yanı sıra Johnson, Beau Flynn, Hiram Garcia ve Dany Garcia ile birlikte Black Adam'ın yapımcılığını da üstleniyor.

Black Adam 21 Ekim'de vizyona girecek. 

Afiş



Kübra Karasu