sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 31 Ağustos 2021

Dwayne Johnson ve Emily Blunt'lı Jungle Cruise'ın Devam Filmi için Disney'den Onay Geldi!

Disney, Jungle Cruise ekibiyle yeni bir yolculuğa çıkmaya hazırlanıyor. Hollywood Reporter, geçtiğimiz hafta sonu gişede 100 milyon dolarlık dönüm noktasını geçen film için stüdyoda resmi olarak bir devam filminin geliştirildiğini doğruladı.



Jungle Cruise 2'da yıldız oyuncular Dwayne Johnson ve Emily Blunt'ı bir kez daha Skipper Frank ve Dr. Lily Houghton olarak izleyeceğiz. Filmin yönetmen koltuğunda ise ilk filme imzasını atan Jaume Collet-Serra oturacak. İlk filmin ortak yazarlarından olan senarist Michael Green, gelecek devam filminin senaryosunu yazmak üzere görevlendirildi. Jungle Cruise yapım ekibi John Davis, John Fox, Beau Flynn, Johnson, Dany Garcia ve Hiram Garcia da devam filmi için geri dönecek ve Scott Sheldon baş yapımcılığı üstlenecek.

Türkiye'de 30 Temmuz tarihinde vizyona giren Jungle Cruise, yaklaşık 1 aylık sürede toplam 1.936.140 tl hasılat elde etti. Şu anda filmin dijitalle beraber hasılatı dünya çapında 187 milyon doları aşmış durumda. Sevilen yapımın devam filminin ne zaman çıkacağı ise henüz bilinmiyor.