sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 20 Mayıs 2022

Eddie Izzard Başrollü "Doctor Jekyll"ın Afişi Yayınlandı!

Korku dünyasının efsane film stüdyosu Hammer Studios, sessizliğini yakında çıkacak olan filmleri Doctor Jekyll ile bozmaya hazırlanıyor.

Doctor Jekyll filminden yayınlanan ilk afiş aynı zamanda filme de ilk bakış fotoğrafımız. Afişte ilk dikkat çeken şey, korku türünün de vazgeçilmezi olan gölge oyunu. Yıldız Eddie Izzard, posterin ortasında ve bir pencerenin önünde yan bir şekilde dururken, Bay Hyde'ın gölgesi de onun hemen aşağısında karşımıza çıkıyor. 

Afiş



Joe Stephenson tarafından yönetilen ve Dan Kelly-Mulhern tarafından yazılan film, Robert Louis Stevenson'ın ikonik 1886 romanı The Strange Case of Dr. Jekyll & Mr. Hyde'a dayanıyor. Bu uyarlama, Hyde'ın hayatını mahvetmesini önlemek için birlikte çalışması gereken yükselen yıldız Scott Chambers'ın canlandırdığı yeni işe aldığı yardımcısı Rob ile dostluk kuran münzevi bir Nina Jekyll'e (Izzard) odaklanıyor.

Kadroda ayrıca Lindsay Duncan, Simon Callow, Jonathan Hyde, Tony Jayawardena ve Robyn Cara yer alıyor. Stephenson aynı zamanda Guy de Beaujeu ve Liam Coutts ile birlikte filmin yapımcılığını da üstleniyor. Christian Angermayer de baş yapımcı olarak görev yapıyor. Metro International Entertainment yapımın dünya çapındaki satışlarını üstleniyor. Film şu anda Cannes Film Festivali'nde satışta.

Doctor Jekyll şu anda İngiltere'de post prodüksiyon aşamasında ve henüz bir çıkış açıklanmadı. Gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Kübra Karasu