sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 08 Eylül 2021

Ella Balinska, Bilim Kurgu Gerilim Filmi "The Occupant"ın Başrolünde!

2019 yılında çıkan yeni Charlie'nin Melekleri filminde izlediğimiz ve yakında Resident Evil serisinde görülecek olan yükselen yıldız Ella Balinska, yaklaşmakta olan bilim kurgu gerilim filmi The Occupant'ın başrolünde oynamaya hazırlanıyor. Merakla beklenen filmin yönetmenliğini Philip M. Howe ve Roelof-Jan Minneboo ile birlikte senaryoyu yazan Hugo Keijzer üstlenecek. 



Özünde güçlü bir psikolojik hikaye olan “yüksek konseptli” bir bilimkurgu gerilim filmi olarak tanımlanan The Occupant; Balinska'nın algı, manipülasyon, sevdiklerinin kaybı ve hayatta kalma temalarını ele alan bir anlatıda Abby adlı bir kadını oynayacak. Ölmekte olan kız kardeşinin hayatta kalması için umutsuz bir arayış içinde olan Abby, kendisini gizemli bir yardımcının kurtuluşu olabileceği (veya olamayacağı) buzlu Rus vahşi doğasında mahsur ve yalnız bulur.

The Occupant, Hugo Keijzer'in Sitges, Fantasia ve Bifan dahil olmak üzere dünya çapında festivallerde yer alan aynı adlı beğenilen 2019 kısa filminin bir uzantısı olacak.

Hugo Keijzer filmle ilgili, “The Occupant hem içsel bir hayatta kalma hikayesi hem de bilinmeyene sürükleyici bir yolculuk. Bu da başrol oyuncumuz için hem fiziksel hem de zihinsel olarak büyük bir meydan okuma olacak. Bu konuda Ella ile çalışmaktan heyecan duyuyorum. Bu projeyle gelen benzersiz zorlukları benimsiyor ve en savunmasız yanını ortaya çıkarmaktan korkmuyor. Bir süperstarın tüm özelliklerine sahip olduğuna inanıyorum." açıklamasını yaptı.