sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 13 Haziran 2022

Emirhan Öztürk Yeni Sinema Filmi için Kamera Karşısına Geçmeye Hazırlanıyor!

Alper Ergez'in basın danışmanlığını üstlendiği Emirhan Öztürk'ün yeni projesi belli oldu.

Son dönemlerde sinema, dizi, klip ve reklam projelerinin başarılı oyuncusu Emirhan Öztürk, 15 Haziran'da Adem Uğur'un yönetmenliğini yapacağı, "Annis Ölüm Gecesi" isimli sinema filmi için kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor.



Yapımcılığını Murat Albayrakoğlu ve MSA Film Şirketi'nin üstlendiği korku-gerilim türü filmde rol alacak genç oyuncunun basın danışmanlığını Alper Ergez üstleniyor.

Filmde Barış karakterini canlandıracak olan oyuncu Emirhan Öztürk, "Filmin senarist ve yönetmeni Adem Uğur ağabeyim senaryoda yer alan Barış karakteri için beni tercih etmiş. Senaryoyu okuduğumda Barış karakterinin sorumluluğunu kısa sürede kavrayarak rolüme hazırlandım. Filmin çekimleri 15 Haziran'da başlıyor ve tamamı Düzce'de çekilecek. Pandemi ile mücadele kapsamında 2 yıl boyunca birkaç reklam filmi çalışması gerçekleştirmenin dışında setlere uzak kalmıştım. Yeni projede canlandıracağım Barış karakteri ile beklediğim çıkışı yakalayacağıma inanıyorum. Uzun bir aradan sonra tekrar sinema filmi için setlere dönecek olmanın hem mutluluğunu, hem de heyecanını yaşıyorum." dedi.



Bugüne kadar sinema filmi, dizi, klip ve reklam filmlerinde oynayan ve kısa sürede dikkat çeken sektörün yeni dönem oyuncularından Emirhan Öztürk, pandemi sonrası uzun metrajlı sinema filmini tamamladıktan sonra İstanbul'a dönerek, eylül ayı ile birlikte başlayacak yeni yayın dönemi için bu kez dizi filmi için kameralar karşısına geçecek.