sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Kısa Film Haberleri 20 Mart 2023

Ethan Hawke & Pedro Pascal Başrollü "Strange Way of Life" Cannes'da Prömiyer Yapacak!

Parallel Mothers ve Volver gibi filmleri izleyicilerle buluşturan Pedro Almodóvar, çalışmalarıyla sürekli olarak film yönetmenliğinin sınırlarını zorladı. Şimdi bunu yeni kısa filmi Strange Way of Life ile yapmaya hazırlanıyor. Brokeback Mountain gibi yapımlarla karşılaştırmalar yapan Almodóvar'ın yeni filmi, iki erkek arasındaki bir aşk hikayesini merkez alacak.

Başrollerini Ethan Hawke ve Pedro Pascal'ın paylaştığı filmde, bir aşk hikayesi olduğu ve tür gereği bir western olduğu gerçeğinin ötesinde çok az şey açıklandı. Almodóvar, Dua Lipa: At Your Service podcast'inde filmin Cannes Film Festivali'nde gösterime gireceğini ve ilk kez orada izleyicilerle buluşacağını açıkladı.



Almodóvar İngilizce sohbeti devralmadan önce tercümanı da, "Western hakkında çok fazla şey söylemesine izin verilmiyor ama bir şeyler söyleyecek çünkü sen Dua Lipa'sın ve seni seviyor. Adı Strange Way of Life. Mayıs'ta Cannes FilmFestivali'nde izleyiciyle buluşacak ve o ana kadar beklememiz gerekiyor." açıklamasını yapmıştı.

Strange Way of Life, Mayıs ayında Cannes Film Festivali'nde prömiyerini yapacak. 

Kübra Karasu