sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 01 Eylül 2021

Euphoria'nın Yıldızı Hunter Schafer, John Malkovich ve Gemma Chan Korku Filmi "Cuckoo"nun Başrolünde!

Euphoria'nın yıldızı Hunter Schafer, usta aktör John Malkovich ve Crazy Rich Asians ile tanınan Gemma Chan, Neon'un yeni çıkaracağı korku filmi “Cuckoo” için bir araya gelecek.



2022'de çekimlerine başlanacak filmin senaryosunu, aynı zamanda yönetmen koltuğunda oturacak olan Tilman Singer kaleme alacak. Filmin kadrosunda ayrıca; Sofia Boutella (Atomic Blonde), Jan Bluthardt, Zita Hanrot ve Proschat Madani gibi sevilen isimler yer alıyor. Cuckoo, yönetmenin doğaüstü gerilim filmi Luz'dan sonraki ikinci filmi olacak.

Filmin yapımcısı Neon, korku türünde olması dışında film hakkında herhangi bir detay yayınlamadı. ABD'de "Parasite"in dağıtımını yapan stüdyo Neon, kısa süre önce Cannes Film Festivali'nde üç filmle giriş yapmıştı.

Genç yıldız Hunter Schafer, Zendaya ile birlikte HBO dizisi Euphoria'da oyunculuk çıkışını yaptı. “Places in the Heart” ve “In the Line of Fire” için Oscar adayı olan usta oyuncu  John Malkovich, en son yer aldığı Netflix'in Bird Box'ı ve Velvet Buzzsaw olmak üzere 70'den fazla filmde yer aldı. Yakında Charlie Day'in “El Tonto” filminde Kate Beckinsale ve Jason Sudeikis ile birlikte rol alacak. Gemma Chan, "Crazy Rich Asians"da unutulmaz bir rol oynadı ve daha sonra "Captain Marvel"da Minn-Erva ve "Eternals"da Sersi olarak Marvel Sinematik Evrenine katıldı. Chan şimdi ise, Florence Pugh, Chris Pine ve Harry Styles ile birlikte Olivia Wilde'ın “Don't Worry Darling” filminde yer alıyor.