sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 01 Eylül 2021

Francis Ford Coppola Rüya Projesi için Yıldızlarla Görüşüyor: Oscar Isaac, Cate Blanchett, Zendaya...

Francis Coppola, destansı rüya projesi Megalopolis üzerine çalışmalarını sürdürüyor.

82 yaşındaki Coppola 100 milyon ila 120 milyon dolar arasında bir maliyete mal olacak filmin finansal riskleri konusunda yeni adımlar attı. The Godfather üçlemesi, Apocalypse Now!, The Conversation ve diğer klasiklerin yönetmeni; onlarca yıldır yapımı süren ufuk açıcı filmi için çalışmaya hevesli yıldız oyuncuları bir araya getirmeye hazırlanıyor.

Deadline'ın haberine göre ünlü yönetmen yeni filmi için; Oscar Isaac, Forest Whitaker, Cate Blanchett, Jon Voight, Zendaya, Michelle Pfeiffer ve Jessica Lange gibi yıldız isimlerle görüşüyor. Ayrıca Coppola'nın The Godfather filmindeki Sonny Corleone rolüyle o dönemin en büyük yıldızlarından biri olan James Caan ile yeniden bir araya gelecek. Filmin oyuncu kadrosunda birçok aktörün daha yer alacağı konuşuluyor. 

Filmi 2022 sonbaharında çekmek istediğini aktaran usta yönetmen milyonlarca dolara mal olacak film için, "Hala 20 yıl veya 40 yıl önce neysem aynıyım. Kendi paramı koymam gerekse bile hayalimdeki filmi yapmaya istekliyim ve eğer mecbur kalırsam 100 milyon dolar koyabilirim. İstemiyorum ama mecbur kalırsam yaparım." ifadelerini kullandı.