sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 08 Aralık 2022

Gal Gadot Başrollü DC Filmi "Wonder Woman 3" Hakkında Şok Karar!

Son dönemde birçok filmin iptal edildiği DC'de bu kervana Wonder Woman 3 de katıldı.

The Hollywood Reporter, Wonder Woman 3'ün çalışmalarının artık DC Studios'ta ilerlemediğini açıkladı. İlk iki filmi yöneten Patty Jenkins, serinin üçüncü filmi için yıldız Gal Gadot ile birlikte geri dönmek için hazırlanıyordu. Şu anda iptalin nedeni, devam filminin DC Studios'un yeni eş başkanları James Gunn ve Peter Safran tarafından belirlenen yeni planla uyumlu olmamasına bağlanıyor.

Hem Gunn hem de Safran, DC Studios için kapsamlı bir planlama oturumunun ardından kısa süre önce Aspen'den Los Angeles'a döndüler. İkilinin bu kararı, yakın zamanda Geoff Johns'un ortak yazdığı bir taslağı teslim ettiği söylenen Jenkins'e söylediği tahmin ediliyor. Filmin başrolü Gadot, geçtiğimiz günlerde hayranlarına bir "teşekkür ederim" tweet'i attı ve "bir sonraki bölüm için sabırsızlandığını" söylemişti. Fakat ünlü oyuncunun tweet attığı sırada filmin iptalinden haberdar olmadığı düşünülüyor.



İlk Wonder Woman filmi 2017'de vizyona girdiğinde, eleştirel beğeniyle birlikte finansal anlamda başarı da sağlamıştı. Wonder Woman, çizgi roman film yapımcılığı için kültürel bir mihenk taşı haline gelerek Marvel Sinematik Evreni'ni kadın liderliğindeki bir solo film projesiyle tanıştırmış oldu. Bununla birlikte, devam filmine yönelik eleştirel ve ticari tepkiler karışıktı. Ama COVID-19 salgınının başlarında vizyona girmesinin getirdiği zorluğu da göz ardı etmemek gerekir.

Gunn ve Safran'ın yaklaşan DC projeleri için tam planlarının ne olduğu hala bilinmiyor. Gunn ve Safran'ın önlerinde zorlu bir görev var, hâlihazırda geliştirilmekte olan çeşitli projeler arasında sinematik planlarını oluşturmaya çalışıyorlar.

Yakın zamanda Star Wars projesini Lucasfilm'de rafa kaldıran Jenkins için bu karar, bir başka talihsiz haber anlamına geliyor. Star Wars pilotlarına odaklanan bir yan film olan Rogue Squadron'u yönetmeye hazırdı fakat o da iptal oldu.

Kübra Karasu