sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 20 Eylül 2021

Gerard Butler, Den of Thieves 2'un Çekimlerine 2022'de Başlayacaklarını Açıkladı!

Gerard Butler, Den of Thieves 2'un (Suç Takımı 2) çekimlerine 2022'nin başlarında başlamayı planladıklarını açıkladı.

Den of Thieves ilk olarak 2018'de izleyiciyle buluşmuştu. Filmde, şerif departmanında seçkin bir birimin başkanı olan Butler'ın "Big Nick" karakteri başroldeydi. Ekip eyaletin en başarılı banka soyguncularını Federal Rezerv Bankası'nı vurmadan önce durdurmak için çalışıyorlardı. Filmde Butler'a, Curtis '50 Cent' Jackson, O'Shea Jackson Jr. ve Brian Van Holt gibi sevilen isimler eşlik etmişti. Den of Thieves, daha önce Butler'ın 2016 Fallen serisinin devamı London Has Fallen'ı yazan Christian Gudegast tarafından yazıp yönetildi. 



Yeni filmi Copshop'un tanıtımını yapmak için UNILAD ile konuşan Gerard Butler, Den of Thieves 2'nin durumu hakkında da yeni açıklamalarda bulundu. Butler daha sonra karakterinin Donnie'yi (O'Shea Jackson Jr.) yakalamak için Avrupa'ya seyahat edeceğini bildirdi. Butler filmin Marsilya, Alpler ve Londra'da çekileceğini de açıkladı.

Christian Gudegast, Den of Thieves 2: Pantera adlı devam filmi için yazar ve yönetmen olarak geri dönecek. Projede yapımcı olarak da görev yapan Gerard Butler, 'Big Nick' olarak bir kez daha izleyiciyle buluşacak. 50 Cent ve O'Shea Jackson Jr. da yeni filmin kadrosunda yer alacak. Henüz resmi bir özet yayınlanmamakla birlikte, Butler'ın yorumları devam filminin, orijinal Los Angeles suç destanından çok uzak bir hikayeye taşındığına işaret etti. Den of Thieves 2'un henüz bir çıkış tarihi yok.

Kübra Karasu