sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 27 Ağustos 2021

Gillian Jacobs'ın Başrolünde Yer Aldığı The Seven Faces of Jane'in Çekimleri Başladı!

Yapımcılığını Roman Coppola'nın üstlendiği The Seven Faces of Jane'in çekimleri başladı. Film, Jane adında bir kadının hayatını değiştirecek bir yolculuğa çıkmasını takip eden sekiz farklı yenilikçi film yapımcısının sekiz kısa filminden oluşuyor.



Filmde yer alan tüm kısa skeçler, ana karakterin farklı tarzlarını ve yorumlarını sergileyecek ama yine de aynı devam eden hikayeyi anlatacak. Gillian Jacobs, Jane rolünde oynayacak ve aynı zamanda bölümlerden birini yönetecek. Diğer yedi yönetmen ise Xan Cassavetes, Ken Jeong, Gia Coppola, Boma Iluma, Ryan Heffington, Julian Acosta ve Alex Takacs. Sekiz yönetmenin tümü, diğer yedi kısa filmin tarzı veya anlatımı hakkında hiçbir bilgisi olmadan kendi bölümlerini çekmekle görevlendirildi. Her skeç boyunca aynı olacak tek şey, başrol ve onun aracı.

Roman Coppola film hakkında, "Yalnızca hayran olduğum değil, aynı zamanda hepsinin farklı sesleri olan bu film yönetmenleri grubunun küratörlüğünü yapmak heyecan verici. Bu film, her yaratıcının kendi maceracı ruhunu ve yaratıcılığını getirdiği benzersiz bir işbirlikçi film yapımı tarzı sunuyor. " ifadelerini kullandı.

The Seven Faces of Jane'in ana çekimleri yeni başladığından, projenin henüz bir çıkış tarihi yok.