sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 09 Eylül 2021

Gretchen Mol, Jonathan Tucker & Lily McInerny "Palm Trees and Power Lines" Filminde Başrolü Paylaşacak!

Variety'nin özel haberine göre; Gretchen Mol, Jonathan Tucker ve Lily McInerny yönetmen Jamie Dack'in “Palm Trees and Power Lines” filminin kadrosuna dahil oldu.

Gretchen Mol



Jamie Dack'in 2018 Cannes Film Festivali'nde bir Cinéfondation seçkisi olarak giriş yapan aynı adlı kısa filminden uyarlanan “Palm Trees and Power Lines”, Lea (Lily McInerny) adındaki genç kızı konu alan bir yetişkinlik draması olacak. Yaşının iki katı bir erkekle ilişki yaşayan Lea, onu tüm sorunlarının çözümü olarak görür. Fakat niyetleri göründüğü gibi değildir.

Jamie Dack, bu projeyle ilk uzun metraj filminin yönetmenliğini yapacak. “Palm Trees and Power Lines” kadın liderliğindeki bir ekip tarafından üretildi. Dack hikayeyi yazdı, senaryoyu Audrey Findlay ile düzenlendi ve filmin yapımcılığını Leah Chen Baker ile birlikte yaptı. Filmi Spirit Ödülü'ne aday gösterilen görüntü yönetmeni Chananun Chotrungroj çekti.

Gretchen Mol, en çok “Boardwalk Empire”, “Manchester by the Sea” ve “3:10 to Yuma” filmlerindeki çalışmaları ile tanınıyor. Jonathan Tucker'ın son dönemdeki çalışmaları arasında Nick Cassavetes'in “God Is a Bullet” ve “ Kingdom” yer alıyor.