sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

TOP 50 -Oyuncular 09 Kasım 2021

Haftanın En Çok Konuşulan 50 Oyuncusu Belli Oldu! (1 - 7 Kasım 2021)

Yazılı basın, görsel basın, internet medyası da dahil olmak üzere 1 - 7 Kasım 2021 haftasının en çok konuşulan 50 oyuncusu belirlendi. Geçen haftanın sonuçlarını öğrenmek için tıklayınız.

Medya Takip Merkezi (MTM) verilerine göre, haftanın en çok haber yapılan oyuncuları; Ezgi Mola, Hakan Ural, Oktay Kaynarca, Kenan İmirzalıoğlu ve Nesrin Cavadzade oldu.

Ünlü oyuncu Ezgi Mola, hakkında çıkan 'asansörde kaldığı, bacağının koptuğu' şeklindeki çirkin iddiaları sosyal medya hesabı üzerinden geçtiğimiz hafta yalanladı. Mola bu haftanın en çok konuşulan oyuncusu oldu.

Hafta içi her gün Kanal D ekranlarında yayınlanan ‘Neler Oluyor Hayatta’ programının sunucularından Hakan Ural, sağlık sorunları nedeniyle bir süreliğine programa ara vermişti. Ural'ın daha sonra koronavirüse yakalandığı öğrenildi. 

ATV ekranlarında yayınlanan 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' da 'Hızır Çakırbeyli' karakterine hayat veren Oktay Kaynarca, sosyal medya hesabından hayranlarına teşekkür ederek EDHO'nun bittiğini açıklamıştı. Kaynarca son olarak dizinin başka bir kanalla yola devam etmesinin söz konusu olmadığını açıkladı. Ünlü oyuncu hakkında 762 haber yapıldı.

Beş yıl önce nikah masasına oturan ve geçtiğimiz yıl ilk bebekleri Lalin'i kucaklarına alan Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu iddialara göre ikinci bebek sevinci yaşıyor. İmirzalıoğlu, haftanın en çok konuşulan 4. ismi oldu.

Nesrin Cavadzade, Üç Kuruş dizisinde canlandırdığı Bahar karakteriyle ekranlara geri döndü. Cavadzade hakkında bu hafta 737 haber yapıldı.

TOP 50