sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

TOP 50 -Oyuncular 18 Temmuz 2022

Haftanın En Çok Konuşulan 50 Oyuncusu Belli Oldu! (11 - 17 Temmuz 2022)

Yazılı basın, görsel basın, internet medyası da dahil olmak üzere 11 - 17 Temmuz haftasının en çok konuşulan 50 oyuncusu belirlendi. 

Medya Takip Merkezi (MTM) verilerine göre haftanın en çok haber yapılan oyuncuları; Cem Yılmaz, Hülya Avşar ve Demet Özdemir oldu. 

Cem Yılmaz, kendisininmiş gibi sunulan 15 Temmuz paylaşımlarına twitter hesabından isyan etti. 15 Temmuz'un yıldönümü nedeniyle benzer paylaşımların yeniden piyasaya sürüldüğünü ifade eden Yılmaz, "Sosyal medyada yine hiçbir ilgim alakam olmayan 'yapıştırma' 15 Temmuz sözlerini fotoğrafımla ismimle paylaşıp durdu, bir diğeri de küfür etti. Her sene bu pisliği yapıp duruyorsunuz. Allah belanızı versin. Bu kadar. Seneye de yapacaksanız onu da şimdiden peşin peşin versin." açıklamasını yaptı. Yılmaz haftanın en çok haber yapılan ismi oldu.

Bir magazin muhabirinin sorusu üzerine "Gerekirse simit yenecek ama bu günler de biraz kolay atlatılacak" dediği için aylarca konuşulan Hülya Avşar, tatil beldelerindeki fiyat artışlarına yönelik soruya "Ben evde kaldığım için fiyatları bilmiyorum. Ama duyduğum kadarıyla orada da fiyatlar uçmuş. Bilemiyorum. Artık insanlar kendi kararlarını verip tatillerini yapacaklar." yanıtını verdi. Avşar, haftanın en çok haber yapılan ikinci ismi oldu.

Oğuzhan Koç ile evlilik hazırlıklarına başlayan Demet Özdemir geçtiğimiz hafta koronavirüse yakalandığını duyurmuştu. Sağlık durumunun iyi olduğu bilinen Özdemir, haftanın en çok haber yapılan üçüncü ismi oldu.

TOP 50