sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

TOP 50 -Oyuncular 29 Kasım 2021

Haftanın En Çok Konuşulan 50 Oyuncusu Belli Oldu! (22 - 28 Kasım 2021)

Yazılı basın, görsel basın, internet medyası da dahil olmak üzere 22 - 28 Kasım haftasının en çok konuşulan 50 oyuncusu belirlendi. 

Medya Takip Merkezi (MTM) verilerine göre, haftanın en çok haber yapılan oyuncuları; Kadir İnanır, Hülya Avşar, Hande Erçel, Ayta Sözeri ve Metin Akpınar oldu.

Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğü, geçirdiği beyin kanaması sonucu acil ameliyat edilen usta oyuncu Kadir İnanır'ın yoğun bakımdan servise çıkarılmasının ardından tedavisine devam edildiğini belirtti. Usta oyuncu hakkında geçtiğimiz hafta 3.305 haber yapıldı.

Geçtiğimiz yıllarda yüz güzelliğiyle IMDB listesine giren Hülya Avşar, 2021 yılı IMDB'nin '28-30 yaş arası en çekici kadınlar' listesinde ikinci olan Hande Erçel hakkında "Ben seçildim sıramı savdım. Şimdi sıra onlarda. Benim veliahtım kim olur hiç düşünmedim. Düşünsem ortaya çıkar." yorumunda bulundu. Hülya Avşar haftanın en çok konuşulan 2. ismi olurken, Hande Erçel de 3. sırada yer aldı. Sen Çal Kapımı dizisindeki rol arkadaşı Kerem Bürsin ile aşk yaşayan Erçel, aynı zamanda geçtiğimiz hafta 28. yaşını da kutladı.

Son birkaç haftadır, Kırmızı Oda dizisinde Zekiye Keklik karakterine hayat veren Ayta Sözeri oyunculuk performansıyla konuşulan isimlerden. Sözeri hakkında geçtiğimiz hafta 1.007 haber yapıldı.

Geçtiğimiz günlerde Metin Akpınar, Cem Yılmaz hakkında sorulan soruya, ”Çok beğeniyorum. Çok zeki çocuk, mükemmel işler yapıyor. Ama aktör kumaşı zayıf. Olmak zorunda değil. Stand-up’da aktörlük gerekmiyor. Ama iyi konuşmak, doğru konuşmak, tonlama ve tiplemede daha büyük başarılar bekliyor insan.” yanıtını vermişti. Cem Yılmaz ise bu sözler üzerine, “Kıymetli büyüğümüz Metin Akpınar beni bir söyleşisinde değerlendirmiş. Sağ olsun, teşekkür ederim. 6 yaşındayken ilk izlediğim performans Devekuşu Kabare’nin ‘İnsanlığın Lüzumu Yok’ oyunuydu. Her işini pür dikkat izledim. Bir gün o da beni sahnede izlerse çok mutlu olurum.” demişti. Cumhuriyet’ten Tuğba Özer’in sorularını yanıtlayan Akpınar, Yılmaz’la ilgili olarak, “Daha çok reklamdaki tiplemelerini özensiz bulduğumu söylemek istedim. Öğretmenliğin dozunu kaçırdımsa Cem’den ve sevenlerinden çok özür diliyorum.” dedi. Akpınar haftanın en çok konuşulan 5. ismi oldu.

TOP 50