sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

TOP 50 -Oyuncular 10 Ekim 2022

Haftanın En Çok Konuşulan 50 Oyuncusu Belli Oldu! (3 - 9 Ekim 2022)

Yazılı basın, görsel basın, internet medyası da dahil olmak üzere 3 - 9 Ekim haftasının en çok konuşulan 50 oyuncusu belirlendi. Geçen haftanın sonuçları için tıklayınız.

Medya Takip Merkezi (MTM) verilerine göre haftanın en çok haber yapılan oyuncuları; Nurgül Yeşilçay,, Merve Boluğur ve Zafer Algöz oldu.

Ceyda Düvenci'nin programına katılan Nurgül Yeşilçay, İran'da çekilen Beautiful Jinn (Güzel Cin) filminin çekimi sırasında yaşadıklarını ilk kez anlattı. Yeni filmi Kim Bu Aile? ile de şuanda sinemalarda izleyiciyle buluşan Yeşilçay, geçtiğimiz haftanın en çok konuşulan ismi oldu.

Ünlü oyuncu Merve Boluğur ve müzisyen sevgilisi Mert Aydın, geçtiğimiz hafta Fuat Paşa Yalısı'nda gerçekleşen görkemli törenle evlendi. Boluğur'un sosyal medya hesabından yaptığı gelinlikli paylaşımları ise büyük beğeni topladı. Ünlü oyuncu haftanın en çok haber yapılan ikinci ismi oldu.

Kurtlar Vadisi'nde İplikçi Nedim karakteriyle geniş hayran kitlesine ulaşan İsmail İncekara geçtiğimiz hafta hayatını kaybetti. Vefat haberini ise Zafer Algöz duyurdu.

TOP 50