sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

TOP 50 -Oyuncular 07 Haziran 2022

Haftanın En Çok Konuşulan 50 Oyuncusu Belli Oldu! (30 Mayıs - 5 Haziran 2022)

Yazılı basın, görsel basın, internet medyası da dahil olmak üzere 30 Mayıs - 5 Haziran haftasının en çok konuşulan 50 oyuncusu belirlendi. Geçen haftanın sonuçlarını öğrenmek için tıklayınız. 

Medya Takip Merkezi (MTM) verilerine göre haftanın en çok haber yapılan oyuncuları; Cem Yılmaz, Cüneyt Arkın ve Hamdi Alkan oldu. 

Yeni dizisi Erşan Kuneri'yi izleyiciyle buluşturan Cem Yılmaz, son beş haftanın en çok haber yapılan ismi oldu. Yılmaz geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yeni filminin yolda olduğunu ve bu kez müziklerini de kendinin yapacağını açıkladı.

Usta oyuncu Cüneyt Arkın, Benim Kahramanım Türk Halkıdır kitabında, Emel Sayın ile başrollerini paylaştığı Rüzgar filminde yaşadıklarını da anlatmıştı. Arkın çekimler sırasında, Emel Sayın'ın alnına ve sırtına indirdiği üç sopa darbesiyle sersemlediğini, derisinin yırtılıp, kanadığını söylemişti. Sayın ise, "Evet, o günler şimdi gözümün önünde canlandı. Bir şey olacağı korkusuyla sopayla Arkın'ın kafasına vuramadım. Tekrarlanan sahneler sonrasında öyle bir güçle vurmuşum ki Cüneyt Arkın'ın kafasından kanlar akmaya başladı, çok korktum." açıklamasını yaptı. Cüneyt Arkın, haftanın en çok konuşulan 2. ismi oldu.

Yönetmen ve oyuncu Hamdi Alkan ile şarkıcı ve oyuncu Selen Görgüzel, sekiz yıllık evliliklerini anlaşmalı olarak tek celsede sonlandırmıştı. Alkan son dönemde boşanma sonrası haberlerle gündemde.

TOP 50