sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

TOP 50 -Oyuncular 17 Kasım 2021

Haftanın En Çok Konuşulan 50 Oyuncusu Belli Oldu! (8 - 14 Kasım 2021)

Yazılı basın, görsel basın, internet medyası da dahil olmak üzere 8 - 14 Kasım haftasının en çok konuşulan 50 oyuncusu belirlendi. Geçen haftanın sonuçlarını öğrenmek için tıklayınız.

Medya Takip Merkezi (MTM) verilerine göre, haftanın en çok haber yapılan oyuncuları; Hakan Ural, Fahriye Evcen, Barış Arduç, Cüneyt Arkın ve Hülya Avşar oldu.

Sabah programına koronavirüs sebebiyle bir süredir ara veren Hakan Ural, tedavisinin ardından stüdyoya geri döndü. Ural haftanın en çok haber yapılan oyuncusu oldu.

Geçtiğimiz hafta Evcen ve Alparslan: Büyük Selçuklu dizisindeki rol arkadaşı Barış Arduç, birlikte ödül törenine katıldılar. Evcen hakkında toplam 1522 haber yapıldı. Arduç da haftanın en çok haber yapılan 3. ismi oldu. Geçen hafta aynı zamanda Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çiftinin boşanacakları öne sürüldü. İkilinin sosyal medyadan yayınladıkları fotoğraflar iddiaları yalanladı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Yeşilçam'ın efsane ismi Cüneyt Arkın'ı ziyaret etti. Arkın haftanın en çok haber yapılan 4. ismi oldu.

Nihat Doğan'ın siyaset çıkışının ardından Hülya Avşar'dan da siyaset çıkışı geldi. Katıldığı davette konuyla ilgili konuşan Avşar, "Eğer ki benim parti meselesinin dışında bir vatandaş olarak yapabileceğim bir şeyler olacaksa siyasetçi olmak isterim." dedi.

Top 50