sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 30 Mayıs 2022

Harrison Ford Başrollü “Indiana Jones 5” Filminden İlk Kare Yayınlandı!

Star Wars Celebration'daki Lucasfilm paneli, merakla beklenen Indiana Jones 5 filminin ilk görüntüsüyle kapandı.

Film, Harrison Ford'u dünyayı dolaşan arkeolojik kaşif olarak yıllar sonra yeniden karşımıza çıkaracak ve önümüzdeki yıl sinemalarda gösterime girmesi bekleniyor.

Filmin ilk görüntü, Indiana Jones'u ikonik şapkasıyla devasa bir mağarayı keşfederken gösteriyor. Karede Indiana Jones, her an kopabilecekmiş gibi görünen bir halat köprüden geçiyor, bu da yaklaşan devam filminin zaman içinde kaybolan başka bir arkeolojik yeri keşfedeceği anlamına geliyor.

Indiana Jones 5, 1957'de geçen Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull'un doğrudan devamı olacak. Filmin kadrosunda ayrıca açıklanmayan rollerde Phoebe Waller-Bridge, Mads Mikkelsen, Boyd Holbrook, Antonio Banderas, Toby Jones ve Thomas Kretschmann da yer alıyor.

Indiana Jones 5 yönetmenliğini Steven Spielberg'in yapmadığı ilk Indiana Jones filmi olacak. Fakat Spielberg filmin yapımcılık kısmında görev alıyor. James Mangold, Indiana Jones 5'i senarist ikilisi Jez ve John-Henry Butterworth ile birlikte yazdığı bir senaryodan yönetiyor.

Indiana Jones 5'in 30 Haziran 2023'te vizyona girmesi planlanıyor.

İlk Kare



Kübra Karasu