sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 24 Eylül 2021

Harry Potter Spin-off'u "Fantastic Beasts 3"nin Resmi Adı ve Çıkış Tarihi Açıklandı!

Fantastic Beasts serisinin yeni filminin sinemalara beklenenden daha erken geleceği ve tam isminin ne olacağı açıklandı.

Bu yılın başlarında, serinin 3. filmi için aktör Mads Mikkelsen'in "Gellert Grindelwald" rolünü Johnny Depp'ten devraldığı açıklanmıştı. Haberlere göre, Mikkelsen, Depp Fantastik Canavarlar serisinden ayrıldıktan sonra yönetmen David Yates'in rol için ilk seçimi olmuştu. Danimarkalı aktör, Casino Royale ve Hannibal gibi projelerde yer aldığı için kötü rollere yabancı değil, bu nedenle Harry Potter evrenine nasıl giriş yapacağını görmek heyecan verici olacak. Mikkelsen aynı zamanda; Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol, Ezra Miller, Callum Turner, William Nadylam, Poppy Corby-Tuech, Jessica Williams, Victoria Yeates ve Dumbledore olarak Jude Law'ın yer aldığı yıldızlarla dolu bir ekibe katılmış oldu.


Johnny Depp & Mads Mikkelsen

Fantastic Beasts 3 açıklanan resmi adıyla "Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore" (Fantastik Canavarlar: Dumbledore'un Sırları), 15 Nisan 2022 için vizyon tarihi aldı. Filmin Türkiye'de ne zaman vizyona gireceği henüz netleşmedi. 

Yates, J.K.'nin yazdığı bir senaryodan filmi yönetiyor. Rowling ve Steve Kloves, David Heyman, Lionel Wigram ve Tim Lewis ile birlikte yapımcılık yapacak. Neil Blair, Danny Cohen, Josh Berger ve Courtenay Valenti ise yönetici yapımcı olarak görev yapacak.
 

Kübra Karasu