sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 28 Eylül 2021

"Hayalet Avcıları: Öteki Dünya"dan Yeni Görüntüler Yayınlandı!

Empire, Ghostbusters: Afterlife (Hayalet Avcıları: Öteki Dünya) filminden, genç kadroyu ve yeni filmin canavarlarından birini gösteren iki yeni fotoğraf yayınladı.

İlk görüntüde Trevor (Finn Wolfhard), Phoebe (Mckenna Grace), Lucky (Celeste O'Connor) ve Podcast (Logan Kim) fenerlerini yakıp eski bir çiftlik evini keşfediyorlar.



İkinci görüntü, temel olarak Slimer'ın günümüz eşdeğeri olan Muncher'ı içeriyor. Muncher'ın mavimsi bir rengi var ve görünüşe göre ikinci bir kol takımına da sahip.



Ghostbusters: Afterlife, 80'lerin orijinal Ghostbusters (Hayalet Avcıları) filmlerinin doğrudan devamı niteliğinde. Orijinal Hayalet Avcıları'nın dörtte üçü de dahil olmak üzere bu ilk iki filmden yer alan Bill Murray, Dan Aykroyd ve Ernie Hudson da kadroda. Fakat orijinal filmlerde Dr. Egon Spengler'ı oynayan Harold Ramis, 2014'te vefat etmişti. Ghostbusters: Afterlife aynı zamanda, Annie Potts ve Sigourney Weaver'ın ekibe dönüşünü de gösterecek.

Orijinal Ghostbusters yönetmeni Ivan Reitman'ın oğlu Jason Reitman filmi devralmıştı. Reitman daha önce The Front: Runner, Tully, Young Adult ve Thank You For Smoke gibi filmleri yönetmişti ve Up in the Air ve Juno'daki çalışmasıyla Akademi Ödülleri'nde En İyi Yönetmen dalında aday gösterilmişti.

Film, şansını kaybeden ve Oklahoma'da eski bir çiftlik evini miras alan bekar bir anne olan Callie'nin (Carrie Coon) etrafında dönüyor. İki çocuğu Trevor (Wolfhard) ve Phoebe (Grace), büyükbabalarının mirasının gizemini çözerken destansı bir keşif ve korku macerasına atılırlar. Daha sonra ise kıyamet benzeri bir ruh patlamasını yaşayan diyarı durdurmaya çalışırlar.

Ghostbusters: Afterlife'ın 19 Kasım'da vizyona girmesi planlanıyor.

Kübra Karasu