sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 02 Aralık 2022

Henry Cavill Başrollü Guy Ritchie İmzalı "The Ministry of Ungentlemanly Warfare" Filminin Çekimleri Ne Zaman Başlayacak?

Guy Ritchie yeni projesinin başlangıç tarihini açıkladı.

Suudi Arabistan'da düzenlenen Red Sea International Film Festivali'nde Onur ödülü alan ünlü yönetmen yaptığı konuşmada, Şubat ayında 2. Dünya Savaşı casus gerilim filmi The Ministry of Ungentlemanly Warfare'in çekimlerinin başlayacağını duyurdu. Guy Ritchie filmi Paramount Pictures ve Jerry Bruckheimer Films ile birlikte çekecek.

Ritchie ayrıca Herkül'ün Disney için canlı aksiyon uyarlamasını önümüzdeki 12 ay içinde çekmeye başlayacağını da açıkladı. Daha önce Aladdin'i stüdyoya başarıyla uyarlamıştı.



The Ministry of Ungentlemanly Warfare filminin gerçek olaylardan ilham aldığı söyleniyor. Henry Cavill ve Eisa González, Ekim ayında filmin başrolü için imza attı. González, olağanüstü spycraft yeteneklerine sahip olduğu söylenen oldukça yetenekli bir askeri keskin nişancı rolünü üstlenirken, Cavill, gizli örgütün lideri olarak tanımlanıyor. 

Filmin senaryosunu Arash Amel (A Private War) kaleme aldı. Senaryonun taslağı ise The Fighter'ın yazarları Paul Tamasy ve Eric Johnson'ın bir hikayesine dayanıyordu.

Kübra Karasu