sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Oyuncu Haberleri 11 Kasım 2021

Henry Cavill Yeniden Superman'i Oynamak İstiyor: "Pelerin Hala Dolapta"

Henry Cavill, Superman olarak sinemaya geri dönme ihtimaline sıcak bakıyor.

The Hollywood Reporter'a verdiği bir röportajda Henry Cavill, "Bir Superman olarak yapmam gereken çok fazla hikaye anlatımı var ve ben bu fırsatı kesinlikle çok isterim." sözleriyle yeniden Superman olmaya istekli olduğunu açıkladı.

Cavill, ikonik süper kahramanla bağlantısını derinleştiren bir doğaçlama örneğini detaylandırarak karakteri nasıl benimsediğini açıkladı. Ünlü oyuncu, kendi Superman versiyonunu hayata geçirme sürecini detaylandırarak, "Zod'un öldürülmesi, karakterin bir daha asla öldürmemesi için bir sebep verdi." dedi. Cavill sözlerine devam ederek, "Superman yere düşüyor ve ardından çığlık atıyordu. Bunun senaryoda olduğunu sanmıyorum ama çektiği acıyı göstermek istedim. Onların seçmediği çok daha fazla duygusal çekim yaptım; gözyaşları akıyordu." ifadelerini kullandı. Cavill'e göre bu hesaplaşma anı, karakterle olan bağlantısını ve gelecekteki projelerinde onu oynama ve anlatma isteğini artırmış.



Henry Cavill, Superman'i zaten üç ayrı filmde oynamıştı ancak bu açıklama ile Cavill'in DC Evrenine geri dönmeye fazlasıyla istekli olduğu açıkça ortada. Cavill'ın da göz kırparak kendi kendine söylediği gibi "Pelerin hâlâ dolapta."

Kübra Karasu