sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 15 Aralık 2022

Henry Cavill'dan Superman Açıklaması Gecikmedi!

James Gunn'ın Superman ile ilgili son açıklamasının ardından Henry Cavill, rolüne geri dönmeyeceğine dair üzücü haberi hayranlarına iletmek için sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Yakın tarihli Black Adam'daki yeniden dirilişinin ardından bu kolay bir mola olmasa da, Cavill'in sözleri son derece profesyonel ve Superman hayranlarının karaktere olan sevgilerini sürdürmeye teşvik edici. İşte yıldızın haberle ilgili yazdıkları:

"James Gunn ve Peter Safran ile az önce bir toplantı yaptım ve bu üzücü bir haber millet. Ne de olsa Süpermen olarak geri dönmeyeceğim. Stüdyo tarafından işe alınmalarından önce Ekim ayında geri döneceğimi duyurmamı söyledikten sonra. Bu haber en kolayı değil ama hayat bu. Nöbetçi değişimi olan bir şey. Buna saygı duyuyorum. James ve Peter'ın inşa edecekleri bir evrenleri var. Onlara ve yeni evrenle ilgili herkese bol şans diliyorum.

Yıllar boyunca yanımda olanlar için… biraz yas tutabiliriz ama sonra hatırlamalıyız… Superman hala ortalıkta. Temsil ettiği her şey hala var ve bize verdiği örnekler hala orada! Pelerin takma sıram geçti ama Superman'in temsil ettiği şey devam edecek. İleriye ve yukarıya doğru hepinizle eğlenceli bir yolculuktu."




Cavill'in açıklamalarında da dikkat çektiği gibi, James Gunn ve Peter Safran DC'nin başına geçmeden önce ünlü oyuncunun geri döneceği yeni bir Superman filmi duyurulmuştu. Şimdi bunun olmayacağının açıklanması ve birçok iptal edilen DC yapımının haberinin gelmeye devam etmesi garip tepkileri de beraberin de getiriyor. Konuyla ilgili James Gunn'ın açıklaması için tıklayınız.

Cavill, 2013'te Zack Snyder'ın yönettiği Man of Steel'den başlayarak DC için yaklaşık beş filmde Clark Kent/Superman'i canlandırdı. Cavill, ek sahneler içeren Zack Snyder'ın Justice League filminin HBO Max sürümünde rolünü yeniden canlandırdı. Cavill son olarak bu yıl vizyona giren Black Adam'ın son jenerik sahnesinde Dwayne Johnson'ın karşısına çıktı ve bu aktörün Ekim ayında rolüne geri döneceğini açıklamasına yol açtı. Şimdi ise bu gerçekleşmeyecek bir plan oldu. Yeni Superman'in kim olacağı bilinmiyor.

Kübra Karasu