sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 14 Haziran 2022

Hızlı ve Öfkeli Serisinin Yönetmeni "One Punch Man" Manga Uyarlamasını Yönetecek!

Fast & Furious destanının onuncu bölümü Fast X'ten şok edici ayrılışından iki ay sonra Justin Lin, One Punch Man'in uyarlamasının yönetmeni olarak açıklandı.

Deadline'ın haberine göre Sony, son on yılın en popüler anime dizilerinden biri olan One Punch Man'in canlı aksiyon uyarlamasını yönetmesi için Justin Lin ile anlaştı. Hikaye, potansiyel düşmanları tek bir yumrukla yok edebilen kel ve zayıf görünümlü bir süper kahraman olan Saitama'nın etrafında dönüyor.



Justin Lin en çok Hızlı ve Öfkeli serisini yönetmesiyle tanınıyor çünkü seriden tam beş filmi kendisi yönetti. Lin son iki film için de anlaşmıştı ancak yıldız Vin Diesel ile yaşadıkları yaratıcı farklılıklar nedeniyle seriden ayrıldığını duyurmuştu. Fast X şimdi Louis Leterrier tarafından yönetiliyor.

One Punch Man'in canlı aksiyon uyarlaması, Scott Rosenberg ve Jeff Pinkner tarafından kaleme alınacak. Sony, film uyarlamasını ilk kez 2020'de duyurdu. Stüdyo, projeyi Marvel Sinematik Evreni'nin hayata geçirilmesinde büyük rol oynayan Avi Arad'ın yürüttüğünü açıkladı. Film ile ilgili yeni gelişmeler için sitemizi takip edebilirsiniz.

Kübra Karasu