sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 24 Kasım 2022

"Indiana Jones 5" Filminden Yeni Kare: Phoebe Waller-Bridge'in Helena'sına İlk Bakış!

2023'e sayılı günler kala, sinemaseverleri heyecanlandıracak birçok yeni filmden yeni kareler yayınlanmaya başladı. Muhtemelen önümüzdeki yıl en çok beklenen filmlerden biri, usta aktör Harrison Ford'u son kez fötr şapkasıyla karşımıza çıkaracak olan Indiana Jones 5 filmi. Uzun yıllar beklemenin ardından, ünlü destanının son filmi Haziran'da vizyona girecek ve Empire Magazine aracalığıyla filmden yeni görüntü izleyiciyle buluştu.

Yeni görüntü, Phoebe Waller-Bridge'in canlandırdığı Helena karakterini sergiliyor. Helena'nın Indy'nin vaftiz kızı olacağı Empire tarafından doğrulandı ve yeni karede ikiliyi görüyoruz.

Indy bazı bilgiler alırken Helena uzaktaki bir şeye bakıyor. Nerede olduklarına veya ne yaptıklarına dair hiçbir bilgi yok ama Helena'nın heyecan verici macera hissini yaşadığı gözlerinden okunuyor. Gizemli olan bu karakter hakkında fazla bilgi açıklanmadı ancak yönetmen James Mangold, 1941 yapımı The Lady Eve'deki Barbara Stanwyck'in karakterinden ilham aldığını söyledi.

Empire sayesinde artık Indiana Jones 5'in 1969'da, dönemin uzay yarışına ve NASA programının yaratılmasında eski Nazilerin parmağının olduğu keşfine odaklanacağını biliyoruz. Hayranların bildiği gibi, Indy'nin yılanlardan daha çok nefret ettiği tek şey Nazilerdir. 

Indiana Jones, sinema tarihinin en ikonik serilerinden biri. O yüzden hem Waller-Bridge hem de Mangold'un seriye neler getireceğini görmek eğlenceli olacak. Waller-Bridge son zamanlarda Fleabag, Killing Eve ve Solo: A Star Wars Story ile izleyiciyle buluştu ve en son James Bond filmi No Time to Die'da yazarlık yaptı. 

Indiana Jones 5, 30 Haziran 2023'te sinemalarda olacak.

Yeni Kare



Kübra Karasu