sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 15 Kasım 2022

"Indiana Jones 5" Yönetmeni, Merakla Beklenen Fragmanın Yakında Yayınlanacağını Açıkladı!

Usta oyuncu Harrison Ford başrolünde son kez yer alacağı Indiana Jones 5'in yönetmeni James Mangold, fragmanın yakında izleyiciyle buluşacağını söyledi.

Merakla beklenen film önümüzdeki yaza kadar vizyona girmeyecek olsa da serinin hayranları filmle ilgili haberleri büyük bir merakla takip ediyor. Filmin fragmanının yakında yayınlanacak olması heyecanları da yeniden artırdı.

Yönetmen James Mangold, fragmanın ne zaman yayınlanacağına ilişkin bir izleyici sorusuna "30 günden az bir sürede" yanıtını verdi. Mangold, yayınlanacak videonun yeni bir fragman olacağını özellikle belirtmese de herkes böyle olacağını düşünüyor. Çünkü filmin bir fragmanı, Kathleen Kennedy tarafından düzenlenen Lucasfilms panelinin bir parçası olarak eylül ayında Anaheim'daki D23 Expo'da kapalı kapılar ardında gösterilmişti.

Filmden ilk kare de Lucasfilm'in mayıs ayındaki Star Wars Kutlaması panelinde gösterilmişti. Bu görselde Indy'yi mağara gibi görünen bir yerin içinde çürüyen bir köprünün üzerinde yürürken görmüştük.



Indiana Jones 5'in konusu, yapım ekibinin üyeleri tarafından hala sıkı bir şekilde gizli tutuluyor. Indiana Jones 5'in oyuncuları arasında Phoebe Waller-Bridge, Mads Mikkelsen, Boyd Holbrook, Antonio Banderas, Toby Jones ve Thomas Kretschmann de yer alıyor. Efsanevi besteci John Williams, Ford'un Indy olarak son yolculuğunun müziğini besteleyecek.

Indiana Jones 5, 30 Haziran 2023'te sinemalarda vizyona girecek.

Kübra Karasu