sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 19 Ekim 2021

Indiana Jones'un Merakla Beklenen 5. Filmi 1 Yıl Ertelendi!

Disney, merakla beklenen Indiana Jones 5 filminin Temmuz 2022'den Haziran 2023'e -neredeyse bir yıl- erteleneceğini duyurdu.

Türkiye için vizyon tarihi henüz belirlenmeyen Indiana Jones 5'ın Amerika'da 29 Temmuz'da vizyona girmesi planlanıyordu. Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı'nın devamı olacak film hayranlar tarafından uzun zamandır bekleniyor. Çünkü bu uzun soluklu aksiyon serisinin bir önceki filmi on yıldan fazla bir süre önce çıkmıştı.


Indiana Jones 5 Çekimlerinden

Yeni film ise şuan 30 Haziran 2023'e kadar ertelenmiş durumda. Indiana Jones'u neyin beklediğini görmek isteyen hayranların, Disney'in bugünkü açıklamasından sonra daha da beklemeleri gerekecek. Filmin Türkiye vizyon tarihi açıklandığında sitemizden ulaşabilirsiniz.



Yeni Indiana Jones filminde Harrison Ford ve Phoebe Waller-Bridge ile birlikte Mads Mikkelsen (Hannibal), Boyd Holbrook (The Predator), Shaunette Renée Wilson (The Resident) ve Antonio Banderas gibi birçok yıldız oyuncu izleyici karşısına çıkacak. Phoebe Waller-Bridge ve Harrison Ford'un Sicilya'daki çekimlerinin yakın zamanda sızdırılan fotoğrafları dışında film hakkında pek bir şey bilinmiyor. 

Kübra Karasu