sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 09 Aralık 2022

Jackie Chan'den İzleyicileri Sevindirecek Haber: "Bitirim İkili 4" Yolda!

Efsanevi aktör ve dövüş sanatları ustası Jackie Chan, Red Seas Film Festival'de Bitirim İkili 4 için çalışmaların resmi olarak başladığını açıkladı.

Jackie Chan ve Chris Tucker'ın başrollerini paylaştığı bir zamanların efsane komedi serisi Bitirim İkili'nin (Rush Hour 4) yeni filmi için hazırlıklar başladı. Büyük haberi vermenin yanı sıra Chan, akşamın ilerleyen saatlerinde filmin yönetmeniyle senaryo hakkında konuşmak için buluşacağını da açıkladı.



Jackie Chan, Rush Hour 4'ün yönetmeninin kim olacağını açıklamadı. Orijinal serinin yönetmeni Brett Ratner'ın kariyeri 2014'teki Herkül'ün ardından keskin bir şekilde durma noktasına geldi ve 2017'de Olivia Munn ve Elliot Page gibi oyuncular tarafından cinsel taciz ve suistimalle suçlandı. İddialar, Warner Bros.'un Ratner'ı gelecek projelerden çıkarmasına neden oldu. Film yönetmeni o zamandan beri çalışmıyor.



Dünyadan birçok izleyicinin defalarca izleyip kahkahalara boğulduğu Bitirim İkili, ilk kez 1998'de izleyiciyle buluştu ve film büyük bir başarıydı, Chan ve Tucker arasındaki müthiş ekran kimyası o döneme damga vurarak, 2001 ve 2007'de iki devam filminin daha gelmesine yol açtı.

Film hakkında henüz diğer detaylar açıklanmadı. Gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Kübra Karasu