sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 11 Ekim 2021

James Bond Filmi "Ölmek İçin Zaman Yok" Global Gişede 300 Milyon Doları Aştı!

Daniel Craig'in ikonik İngiliz casusu James Bond'u beşinci ve son kez canlandırdığı "Ölmek İçin Zaman Yok", açılış hafta sonunu Amerika'da 56 milyon dolarla tamamladı. Bununla birlikte, film 257.4 milyon dolarlık uluslararası bir çetele için 66 pazardan yaklaşık 90 milyon dolar ekledi ve dünya çapındaki toplamını 313 milyon dolara çıkardı. Bu rakamlar, 29 Ekim'de vizyona gireceği Çin'in gişe verilerinin henüz eklenmediği hali.

Cary Joji Fukunaga'nın yönettiği Ölmek İçin Zaman Yok, 250-300 milyon dolara mal oldu. No Time to Die'da usta aktör Daniel Craig'e; Rami Malek, Léa Seydoux, Lashana Lynch, Ana de Armas, Ralph Fiennes, Naomie Harris, Ben Whishaw ve Christoph Waltz da eşlik ediyor.

Amerika'da Kötü Başlangıç!

56 milyon dolarlık açılış, Craig başrollü Bond filmlerinin aynı zamanda Amerika'daki en kötü ikinci açılışı. 15 yıl önce çıkan James Bond filmi, yaklaşık 1000'den daha az sinemada Amerika'da 40 milyon dolarla açılış yapmayı başarmıştı. Skyfall, Craig'in Bond olarak görev yaptığı en iyi performans gösteren film olmaya devam ediyor; film 2012'de açılış haftasonunda 88.4 milyon dolar kazanmıştı. Spectre 2015'te 70 milyon dolar ile giriş yaptı, Quantum of Solace ise 2008'in ilk üç gününde 67.5 milyon dolar kazanmıştı.



Ölmek İçin Zaman Yok, Amerika'ya benzer bir şekilde Türkiye'de de beklenen ilgiyi görmedi. Türkiye'de açılış hafta sonunda 60 bin kişi tarafından izlenen No Time To Die, sadece 1,7 milyon TL hasılat elde etti. Haberle ilgili detayları öğrenmek için tıklayınız.

No Time to Die (Ölmek için Zaman Yok) şuanda vizyonda.

Kübra Karasu