sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 30 Ağustos 2021

James Bond Filmi "Ölmek İçin Zaman Yok" Zürih Film Festivali'nde İzleyiciyle Buluşacak!

Zürih Film Festivali (23 Eylül - 3 Ekim), beklenen James Bond filmi Ölmek İçin Zaman Yok'u (No Time To Die) resmi seçkisine dahil etmesiyle büyük bir başarı elde etti.

Film, Londra'daki dünya prömiyeriyle aynı gün olan 28 Eylül'de gösterime girecek. Festivalin sanat yönetmeni Christian Jungen'in aktardığına göre, ilk kez bir Bond filmi bir festivalin resmi seçkisine dahil edildi.



Christian Jungen konuyla ilgili, “İzleyicilerimize en son çıkan Bond macerasını gösteren dünyadaki ilk kişilerden biri olmaktan son derece memnunuz. Bu prömiyeri almak için aylarca savaştık ve dağıtım şirketi Universal ile her ayrıntıyı müzakere etmek zorunda kaldık. James Bond daha önce hiçbir film festivalinin resmi seçiminde yer almamıştı. Sinemanın önemini vurgulayan güçlü bir sinyal gönderen ZFF'nin bu olayda başarılı olmasından memnunum. Sektör bu filmi diğerlerinden daha fazla sabırsızlıkla bekledi.” açıklamasını yaptı.

Cary Joji Fukunaga'nın yönettiği Ölmek için Zaman Yok'un başrollerinde Daniel Craig, Rami Malek, Léa Seydoux, Lashana Lynch, Ben Whishaw, Naomie Harris, Jeffrey Wright, Christoph Waltz ve Ralph Fiennes yer alıyor. Merakla beklenen yapım Türkiye'de 1 Ekim'de vizyona girecek.

Zürih Film Festivali; İsviçreli film yapımcısı Michael Steiner'in Taliban rehine draması And Tomorrow We Will Be Dead ile açılıp, Wes Anderson'ın The French Dispatch ile sona erecek.