sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Oyuncu Haberleri 27 Eylül 2021

Jason Momoa Aquaman 2 Hakkında Konuştu: Bolca Mizah ve Gelişmiş Efektler!

Jason Momoa, Aquaman and the Lost Kingdom'ın geliştirilmiş CGI sualtı efektleri ve onu kıkırdatan mizahıyla önceki filmden daha iyi olacağını söyledi.

Aquaman and the Lost Kingdom yıldızı Jason Momoa, yeni filmin çok daha büyük risklere ve mizaha sahip olacağını ve senaryoyu okurken kıkırdadığını söyledi. James Wan tarafından yönetilen orijinal Aquaman, 2018'de çıktı ve herhangi bir DCEU filminin en büyük gişesini alarak, bu seride 1 milyar doları aşan ilk film oldu.

Aquaman 2, 2022'nin sonunda çıkacak ve Atlantis'in tahtını devraldıktan sonra Aquaman'i izleyiciyle buluşturacak. Temmuz ayında yapımına başlanan filmin çekimleri şu anda İngiltere'de devam ediyor. Orijinal Aquaman Zack Snyder tarafından daha fazla mizaha yönelmiş olsa da, kesinlikle Shazam veya The Suicide Squad gibi açıkça komik filmlerden çok daha ciddiydi. Ancak yeni Aquaman 2 bu tonu daha da ileriye taşıyacak gibi görünüyor.



Jason Momoa, merakla beklenen Aquaman 2 (Aquaman and the Lost Kingdom) hakkında Fandango ile konuşarak beklentiyi yükseltecek açıklamalarda bulundu. Teknolojiyle beraber sualtı efektlerinin de inanılmaz derecede geliştiğini belirten Momoa, filmin bu sayede tamamen başka bir seviyeye taşındığını açıkladı. Bol miktarda mizahın yer alacağını belirten Momoa, "Çok fazla komedi var. Yani, senaryoyu okurken kıkırdadım. Çok fazla eğlence var ve kesinlikle aksiyon…" dedi.

Jason Momoa'nın Arthur Curry yani Aquaman olarak geri döneceği filmde; Orm rolünde Patrick Wilson, Mera rolünde Amber Heard, Dr. Stephen Shin rolünde Randall Park ve Black Manta rolünde Yahya Abdul-Mateen II de yer alacak. Ayrıca filmde Vulko rolünde Willem Dafoe, Kral Nereus rolünde Dolph Lundgren ve Atlanna rolünde Nicole Kidman'ın da yer alacağı konuşuluyor. Ancak bu filmin daha büyük ve daha parlak olması adına kadroya yeni oyuncular da eklendi. Jani Zhao orijinal karakter Stingray'i oynayacak, Indya Moore hiperakıllı köpekbalığı Karshon'u oynayacak ve Vincent Regan, orijinal filmden Graham McTavish'in yerini alarak Kral Atlan'ı canlandıran üçüncü aktör olacak.

Kübra Karasu