sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 06 Eylül 2021

Jason Momoa, Aquaman 2 için Tasarlanan Yeni Kostümünü Tanıttı!

Aquaman 2 -resmi adıyla- Aquaman and the Lost Kingdom için hazırlıklar devam ediyor. Aquaman'in yıldızı Jason Momoa, Instagram'da Atlantis süper kahramanının yaklaşan devam filmi için Arthur Curry'nin orijinal DC Comics'ine dayanan tasarımla benzer ama geliştirilmiş bir görünüme sahip yeni bir kostüm giyeceğini doğruladı.

Aquaman Orijinal Kostüm



Jason Momoa, eski görünümü ilk sıraya koyduğu, tam kostümlü iki fotoğrafını kaydırmalı bir şekilde takipçileriyle paylaştı. Yeni kostüm, orijinaliyle aynı temel stili korurken, renkte önemli bir değişiklik yaşadı. Parlak turuncu ve yeşillerden yumuşak lacivert ve siyahlara geçiş, göze en net çarpan farklılık. Curry'nin botlarındaki yüzgeçler kaldırılırken, eldiven konsepti de tamamen kaldırılmış görünüyor. Kostümün kol ve bacaklarına ek kaplama yapılmış. Yönetmen James Wan'a göre, ikinci kıyafet Arthur'un film için "gizli kıyafeti" olacak. Yeni kıyafetin "kafadanbacaklıların kamuflaj kabiliyetine dayanan Atlantis teknolojisi" olduğunu söyleyen Wan, "David Leslie Johnson ve ben 80'lerin 'mavi kıyafetinden' ilham aldık." ifadeleriyle sözlerini noktaladı. 

Aquaman Yeni Kostüm



Batman, Wonder Woman ve The Flash dahil olmak üzere DC Genişletilmiş Evrende yer alan kahramanların çoğu tasarımlarında çizgi romanlara oldukça sadık kaldığından, bu yeni görünüm bir DC süper kahramanı için gelenekselden uzak. Kostüm tasarımcısı Richard Sale, bu yeni kostüm ile Aquaman'in geleneksel parlak renklerinden kaçındı, bu da Arthur Curry için önemli bir şeyin yaklaştığı anlamına gelebilir.

Patrick Wilson, Amber Heard, Temuera Morrison, Dolph Lundgren ve Yahya Abdul-Mateen II'nin de yer alacağı Aquaman and the Lost Kingdom büyük bir merakla bekleniyor. Film 16 Aralık 2022'de sinemalarda izleyiciyle buluşacak.