sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 25 Ağustos 2021

Jason Momoa ve Dave Bautista Birlikte Polisiye Film Yapacak!

Jason Momoa ve Dave Bautista bir kez daha aynı filmde rol alacak. İkili bu kez bir dost/polis filmi için bir araya gelecek.

The Late Late Show with James Corden'a canlı bağlantıyla katılan Aquaman yıldızı, yeni filmi Sweet Girl'ü tanıtırken Dave Bautista ile yapacakları filmi de müjdeledi.

Projeye aslında Dave Bautista'nın 19 Ağustos'ta attığı tweette, "bir polis memuru filminde Ben ve Momoa" cümlesini geçirmesiyle başlandı. Jason Momoa programda, Bautista'nın projeyi yapmak için kendisine teklifte bulunduğunu ve ikisinin de bu konuda hevesli olduğunu aktardı. 



Jason Momoa olayların gelişmesini, "Twitter'da değilim, ama dört gün önce bana "Bir arkadaş polis filmi yapmalıyız. Birbirimizi seviyoruz. See ve Dune'da birlikteyiz.'" şeklinde bir mesaj attı. Ben de "Kesinlikle, evet" dedim. Ve o da "Hadi Hawaii'de yapalım." dedi, ben de "Hadi yapalım" dedim. Şimdi ise filmi yapacağız." cümleleriyle anlattı.

Momoa filmdeki karakterleriyle ilgili ise, "Dave, Speedo giymeyi çok seviyor. Ben de şort giymeyi seviyorum. Ve ikimiz de gömleklerimizi çıkarırız. O huysuz polis olur, bense çekici olan. Boom! İş kendini satıyor. Ayrıca bende saç var onun ise saçları yok. Tüm demografik bilgileri kapsıyoruz. ” ifadelerini kullandı.

Bu gelişme, uzun film yapım sürecinin sadece başlangıcı. Momoa ve Bautista, böyle bir prodüksiyonu hızlı bir şekilde harekete geçirecek türden bir yıldız gücüne sahip olsalar da muhtemelen filmin çekimlerine başlama süreci biraz zaman alacak.