sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 17 Haziran 2022

Jennifer Grey Başrollü 80'lere Damga Vuran "Dirty Dancing"in Devam Filmi Geliyor!

80'lere damga vuran Jennifer Grey başrollü Dirty Dancing'in devam filmi için hazırlıklar başladı.

İlk olarak Nisan ayında CinemaCon'da geliştirilmekte olduğu duyurulan filmin vizyon tarihi Lionsgate tarafından 9 Şubat 2024 olarak duyuruldu. Fakat vizyon tarihi Türkiye için henüz netleşmedi. İsmi belli olmayan devam filminin senaryosu Elizabeth Chomko, Jonathan Levine, Mikki Daughtry, Tobias Iaconis tarafından yazılıyor. 50/50 ve Long Shot'un yönetmeni Jonathan Levine aynı zamanda projenin yönetmen koltuğunda oturacak.

İlk filmde fedakar babasının kızı Frances "Baby" Houseman'ı oynayan Jennifer Grey ise yeni filmde rolüne geri dönecek. Film, Dirty Dancing olaylarından 30 yıl sonra, 90'larda geçecek. Filmin çekimlerinin bu yıl içinde başlaması bekleniyor.



Dirty Dancing'de Grey'in karşısında kötü sevgilisi Johnny Castle'ı canlandıran Patrick Swayze 2009'da vefat etmişti. Deadline'a göre filmin yapımcıları, aktörün filmdeki varlığını korumak adına vasiyetini almak için görüştükleri söyleniyor.

Levine film ile ilgili, “Orijinal 'Dirty Dancing' her zaman en sevdiğim filmlerden biri olsa da devam filmini yöneteceğimi hiç düşünmemiştim. Birlikte yazarken, karakterlere (yeni ve eski), 1990'ların Catskills New York dünyasına ve orijinal filmden 90'ların hip-hop şarkılarına kadar uzanan müziğe aşık oldum. Yaz, romantizm ve dansın bu güzel hikayesini yeni nesil izleyicilerle buluşturmak ve Jennifer ile işbirliği yapmak için sabırsızlanıyorum. Ve çocukluğunuzu mahvetmeyeceğimize söz veriyorum. Görevi incelik, hırs ve hepsinden önemlisi sevgi ile ele alacağız.” açıklamasını yaptı.

Kübra Karasu