sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 10 Mart 2023

Jennifer Lawrence Başrollü Komedi Filmi "No Hard Feelings"den Red Band Fragman!

Kahkahalarla dolu komedi Bad Teacher'ın ve dünya çapında büyük beğeni toplayan The Office dizisinin bölümlerinin birçoğunun ortak yazarlığını yapan Gene Stupnitsky, No Hard Feelings ile yönetmenliğe geri dönüyor. Jennifer Lawrence'ın finansal güvenliği bulmak için her şeyi yapmaya istekli bir kadın olarak öne çıktığı komedi filminin red band fragmanı ise bugün izleyiciyle buluştu.

Fragman, Lawrence'ın canlandırdığı Maddie'yi kimsenin onun hakkında ne düşündüğünü umursamayan bir kadın olarak izleyicilere tanıtıyor. Maddie evini kaybetmek üzeredir ve kendini arabasından başlayarak mal varlığının geri alınmasını öngören bir mahkeme kararıyla karşı karşıya bulur. Uber şoförü olarak faturalarını öderken, arkadaşı (Natalie Morales) günü kurtarmak için devreye girene kadar banka hesabını nasıl dolduracağı hakkında hiçbir fikri yoktur. Çözüm arayan Maddie'nin arkadaşı, ergenlik çağındaki oğullarını üniversiteye gitmeden önce konfor alanından çıkarmak için yardım arayan bir ailenin iş ilanına denk gelir.

Elindeki göreve hazır olan Maddie, ailenin içine kapanık oğulları Percy'nin (Andrew Feldman) endişeli ebeveynleriyle (Matthew Broderick, Laura Benanti) görüşür. Fragman devam ederken, Maddie'nin gence kendini keşfetme ve sınırlayıcı inançlarını bırakma yolculuğunda yardım etmek için uygulamalı bir yaklaşım benimsediğini görürüz ve bu durum birçok komik anı beraberinde getirir.

Filmde ayrıca The Mick ve The Righteous Gemstones yıldızı Scott MacArthur ve The Bear and The Dropout'tan Ebon Moss-Bachrach da rol alıyor. Stupnitsky senaryoyu, aynı zamanda baş yapımcı olarak da görev yapan Dirty Grandpa senaristi John Phillips ile birlikte yazdı. İkili daha önce, Phillips'in yardımcı yapımcı olarak katıldığı Stupnitsky'nin uzun metrajlı filmi Good Boys'ta da işbirliği yapmıştı. Lawrence, başrolün yanı sıra Alex Saks, Marc Provissiero, Justine Ciarrocchi ve Naomi Odenkirk ile No Hard Feelings'in yapımcılığını üstleniyor. Kerry Orent yönetici yapımcı olarak projeye hizmet etmekte.

No Hard Feelings, 23 Haziran 2023'te sinemalarda!

Red Band Fragman

Kübra Karasu