sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 05 Ekim 2021

Jeremy Davies, Elizabeth Reaser ve Luke Kirby Yeni Korku Filmi "Dark Harvest"ın Kadrosunda!

Jeremy Davies, Elizabeth Reaser ve Luke Kirby'nin yaklaşmakta olan korku gerilim filmi Dark Harvest'ın kadrosuna katıldığı açıklandı.

The Hollywood Reporter haberine göre, Davies, Reaser ve Kirby, Casey Likes ve E'myri Crutchfield'ın da yer aldığı oyuncu kadrosuna dahil oldu. Filmi MGM için David Slade yönetecek.

Dark Harvest, Norman Partridge'in aynı adlı ödüllü 2007 romanının bir uyarlaması olacak. Hikaye, Ortabatı'da bir kasabada, her Cadılar Bayramı'nda mısırdan "Sawtooth Jack" adlı bir hayaletin yükseldiği bir kasabada geçiyor. "Jack" kasaba halkının her yıl bir hasat ayini düzenlediği kasabanın kilisesine doğru yol alır ve kasabanın çocukları bir ödül kazanma şansı için diğer dünyadaki varlıklarla karşı karşıya gelir.

Uyarlama film, kendini kanıtlamak ve kardeşinin gölgesinden kaçmak isteyen, bir yıl önce ödülü kazanan ve çıkmaz kasabalarını terk edebilen Richie Shepard adında bir çocuk üzerine odaklanacak. Richie, kardeşine katılmak için kasabadan kaçmak adına her şeyi yapacak olan Kelly Haines ile birlik olur. İkili, bu yılki ayini ve özgürlüklerini kazanmak için mısırdan yükselen varlığı avlarken, görünüşte aşılmaz olasılıklara karşı savaşırlar. Davies, Reaser ve Kirby'nin kimleri oynayacağı da dahil olmak üzere diğer karakter detayları şu anda bilinmiyor. Senaryo Michael Gillo'ya ait ve filmin yapımcılığını Matt Tolmach Productions'tan Matt Tolmach ve David Manpearl üstleniyor. Gillo, Pamela Hirsch ile birlikte yürütücü yapımcı olarak da görev yapacak.



Jeremy Davies, yakın zamanda Guy Pearce'la birlikte oynadığı The Infernal Machine'i bitirdikten sonra projeye geliyor. Ayrıca, FX dizisi Justified'deki rolüyle 2012'de Drama Dizisinde En İyi Konuk Oyuncu dalında Emmy kazandı ve 2018 video oyunu God of War'daki Baldur'u canlandırdığı için BAFTA Games En İyi Performans Ödülü'nü aldı. Elizabeth Reaser ise şu anda Ryan Murphy'nin Impeachment: American Crime Story'nde eski Beyaz Saray gönüllüsü Kathleen Willey'i canlandırıyor. Luke Kirby, The Marvelous Mrs. Maisel'deki rolüyle iki Emmy adaylığı kazandı ve yakın zamanda M. Night Shyamalan'ın 2019 filmi Glass'da da rol aldı. Ayrıca son olarak No Man of God filminde kötü şöhretli seri katil Ted Bundy'yi canlandırdı.

Dark Harvest'ın 9 Eylül 2022'de vizyona girmesi bekleniyor.

Kübra Karasu