sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 20 Aralık 2022

Jerry Bruckheimer, Johnny Depp'i “Karayip Korsanları”na Geri Döndürmek İstiyor!

Jerry Bruckheimer, Johnny Depp'i Karayip Korsanları ile yeniden izleyiciyle buluşturmak istediğini açıkladı.

Geçen hafta Johnny Depp'in Karayip Korsanları serisine geri getirilmesi durumuyla ilgili yaptığı "hala üzerinde çalışıyoruz" açıklamasının ardından Jerry Bruckheimer, yeni açıklamalarıyla düşüncelerini genişletti.

Bruckheimer, kararın Karayip Korsanları adı altında daha fazla film yapma hakkını elinde tutan Disney'de olduğunu da belirtti. “Onlara sormalısın. Bu soruyu cevaplayamam. Gerçekten bilmiyorum." şeklinde konuşan Bruckheimer. "Onun filmde olmasını çok isterim. O bir arkadaş, müthiş bir aktör" açıklamasını yaptı. Jack Sparrow karakterinin de asla öldürülmeyeceğini söyleyen Bruckheimer, "Yapamazsınız. Onu öldürmeye çalıştık. İşe yaramadı." ifadelerini kullandı. 

Depp, serinin altıncı filminde Kaptan Jack Sparrow rolünü yeniden canlandıracaktı. Ancak eski eşi Amber Heard'a karşı açtığı dava sırasında, Heard tarafından yapılan taciz iddiaları sonucunda Disney tarafından yargısız infaz yapıldı ve proje iptal edildi. Jüri, 1 Haziran'da oybirliğiyle bir karara vardı ve Heard'ın suçlu olduğuna karar verdi. Heard, hakaret davasında Depp'e 10 milyon dolar tazminat ve 5 milyon dolar cezai tazminat ödemeye mahkum edildi.

Duruşma sırasında Depp, karakterine 20 yıl sonra uygun bir veda etmek için seriye geri dönmek istediğini itiraf etmişti. Depp, "Benim düşüncem, karakterler ile uygun şekilde vedalaşmaları gerektiğiydi. Bir seri çok uzun sürebilir ve böyle bir seriyi bitirmenin bir yolu vardır. Ben de karakterin seriyi çok iyi bir şekilde bitirmek için çıkış yolunu hak ettiğini düşündüm. Durma zamanı gelene kadar devam etmeyi planladım." dedi.

Kübra Karasu