sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 10 Mayıs 2022

Jodie Comer, Gerilim Filmi "The End We Start From"un Başrolünde: Yapımcı Benedict Cumberbatch!

Deadline, Killing Eve yıldızı Jodie Comer'ın The End We Start From adlı yeni bir dünyanın sonu gerilim filminde başrol oynayacağını açıkladı.

Filmin bir çevre krizi sırasında Londra'da geçen feminist bir hayatta kalma hikayesi olduğu söyleniyor ve kıyamet selinde parçalanan genç bir aileye odaklanıyor. Comer, tehlikeli sularda gezinmeye ve eve dönmeye çalışan yeni doğmuş bir bebeğin annesini oynayacak.

Comer yakın zamanda, İngiliz drama filmi Help ile ikinci BAFTA galibiyetini yakaladı. Ünlü oyuncu, gerilim dizisi Killing Eve'de Villanelle, Star Wars Bölüm IX: Skywalker'ın Yükselişi'nde Rey'in annesi, Son Düello'da Marguerite de Carrouges ve Free Guy'da Millie Rusk rolüyle hafızalara kazındı. Filmin tam oyuncu kadrosu henüz açıklanmadı.



Film, Megan Hunter'ın 2017 yılında eleştirmenlerce beğenilen aynı adlı romanından uyarlandı. 2018 yapımı The Long Song ve Requiem'deki çalışmalarıyla tanınan Mahalia Belo'nun yöneteceği filmin senaryosu İngiliz senarist Alice Birch tarafından uyarlandı.

Doctor Strange yıldızı Benedict Cumberbatch, Comer, Anton'dan Sébastien Raybaud, Cecile Gaget ve Eva Yates ile birlikte filmin yürütücü yapımcılığını üstlendiyor. Cumberbatch'in yapım şirketi SunnyMarch'tan Leah Clarke ve Adam Ackland, filmin yapımcılığını Hera Pictures'dan Liza Marshall, Sophie Hunter ve Amy Jackson ile birlikte üstlenecek.

Kübra Karasu