sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 05 Eylül 2022

Joel Edgerton Başrollü "Master Gardener" Filminin Afişi Yayınlandı!

Paul Schrader'ın Master Gardener filminin afişi izleyicinin beğenisine sunuldu.

Master Gardener başrolü Joel Edgerton, filmin Venedik Film Festivali'nden sonra yayınlanan afişinde tek başına yer alıyor. Afiş, Edgerton'ın Roth olarak yandan bakan bir yakın plan görüntüsünü sergiliyor ve Taxi Driver, The Card Counter, First Reformed filmlerinin Akademi Ödülü'ne aday gösterilen yazarı Paul Schrader'a dikkat çekiyor. "Aşk tohumları nefret tohumları gibi büyür." şeklindeki slogan da afişin dikkat çeken detaylarından.

Film, Bayan Haverhill (Sigourney Weaver) adında zengin bir dulun sahibi olduğu güzel bir mülk olan Gracewood Gardens'ta çalışan usta bahçıvan Narvel Roth'u (Edgerton) konu alıyor. Roth'un sakladığı acı dolu bir geçmişi vardır ve bu geçmişi bilen tek kişi, bunu Roth'u kendi kontrolü altında tutmak için bir bahane olarak kullanan, Bayan Haverhill'dir. Ona bahçelerde çırak olarak torunu Maya'yı (Quintessa Swindell) üstlenmesini emreder. Maya ise Roth'a uyuşturucu ve uyuşturucu satıcısıyla ilgili sorunlarıyla gelir. Roth'un Maya'ya gösterdiği özen ise aşk çiçeklerinin açmasını sağlayacak.

Master Gardener, American Gigolo ve First Reformed de dahil olmak üzere on dokuz film yöneten Schrader tarafından yönetiliyor. Yazar tarafıyla da öne çıkan Schrader, ayrıca Master Gardener'ın senaryosunu da kaleme aldı. Amanda Crittenden, Scott LaStaiti ve David Gonzales yapımcı olarak görev yaparken, Luisa Law, Dale Roberts ve Linda Ujuk yönetici yapımcı olarak görev yapıyor.

Film prömiyerini 3 Eylül'de Venedik Uluslararası Film Festivali'nde yaptı fakat henüz vizyon tarihi açıklanmadı.

Afiş



Kübra Karasu