sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 22 Eylül 2021

John Boyega, Viola Davis'li Tarihi Drama The Woman King'in Kadrosuna Katıldı!

John Boyega, TriStar Pictures'ın tarihi bir destanı olan The Woman King'de Viola Davis ve Itso Mbedu'ya katıldı. Bilimkurgu aksiyon filmi The Old Guard'ı yöneten Gina Prince-Bythewood, No Time to Die oyuncusu Lashana Lynch'in de yer aldığı filmin yönetmenliğini üstleniyor.


John Boyega

Film, 18. ve 19. yüzyıllarda Afrika'nın en güçlü devletlerinden biri olan Dahomey Krallığı'nda gerçekleşen gerçek olaylardan ilham alıyor. Hikaye, tamamı kadınlardan oluşan bir askeri birliğin generali Nanisca (Viola Davis) ve hırslı bir asker olan Nawi'nin (Mbedu); onurlarını ihlal eden, insanlarını köleleştiren ve uğruna yaşadıkları her şeyi yok etmekle tehdit eden düşmanlarla savaşını konu alıyor. John Boyega, Dahomey'nin hükümdarı King Ghezo'yu oynayacak. 


Viola Davis

Son Star Wars üçlemesinde galaktik kahraman Finn'i oynamasıyla uluslararası alanda tanınan John Boyega, en son Steve McQueen'in yönettiği drama Small Axe'da rol aldı. Bu yıl Jamie Foxx ile birlikte bilimkurgu gerilim They Cloned Tyrone ve indie drama 892'nin yapımını tamamladı.

The Woman King'in ne zaman vizyona gireceği henüz bilinmiyor.

Kübra Karasu