sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 16 Ocak 2023

"John Wick" Spin-Off'u "Balerina"nın Aksiyon Sahnesi Prag'da Çekilecek!

John Wick: Chapter 3 – Parabellum'un başarısından sonra hayranlar 4. filmde hikayeye devam eden Keanu Reeves'i görecek olsa da seriye yeni bir yan film geliyor. Ana de Armas liderliğindeki Ballerina. Yan film, bize genç bir Winston'ın hikayesini anlatacak olan ön bölüm dizisi The Continental'in aksine şimdiki zaman çizelgesinde geçecek. Geçenlerde, görüntü yönetmeni Duane Charles Manwiller, uzun metrajlı filmin bazı aksiyon sekanslarını Prag'da çekeceğini açıkladı.



En çok Açlık Oyunları, Deja Vu ve Battleship gibi özelliklerle tanınan Manwiller, şu anki projesi olan Sony'nin Dakota Johnson liderliğindeki Madame Web'i hakkında bir güncelleme yayınlamak için Instagram'da paylaşım yaptı. Çekimlerin tamamladığını doğruladı ve paylaşımda tatilin bittiğini ve Ballerina'nın aksiyon sahnesi çekimleri için Prag'a gittiklerini açıkladı. 
 


Ballerina, Armas'ı ailesinin katillerinin peşine düşen Rooney adında bir balerin-suikastçı olarak izleyiciyle buluşacak. Film, John Wick: Chapter 3 ve Chapter 4 olayları arasında geçecek. Reeves ve Ian McShane gibi serinin sevilen isimleri de filmde yer alacak.

Şu anda Ballerina için herhangi bir çıkış tarihi açıklanmadı.