sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 08 Aralık 2022

"John Wick" Spinoff'u "Ballerina" Filminin Kadrosuna Yeni İsim!


Yaklaşan John Wick yan ürünü Ballerina'nın kadrosu büyümeye devam ediyor.

Deadline, Catalina Sandino Moreno'nun yakında çıkacak Ballerina filmine açıklanmayan bir rolle katıldığını bildirdi. Filmde başrol Ana de Armas ile birlikte önemli bir rol oynayacağı biliniyor.

Şu anda filmin prodüksiyonu devam ederken, daha önce serinin üçüncü filminde Ian McShane ve Lance Reddick ile birlikte yer alan Anjelica Huston'ın da dahil olduğu açıklandı. Len Wiseman, senarist olarak Shay Hatten ve yapımcı olarak Basil Iwanyk, Chad Stahelski ve Erica Lee ile birlikte gelecek projeyi yönetiyor. 



Catalina Sandino Moreno daha önce eleştirmenlerce beğenilen 2004 yapımı Maria Full of Grace filmindeki performansıyla Akademi Ödülü adaylığı kazanmıştı. Ayrıca son zamanlarda From ve The Affair gibi hit dizilerde rol aldı. Moreno, Joel Kinnaman ve Kid Cudi ile birlikte John Woo'nun yönettiği, daha önce bahsedilen Silent Night filminde de rol alacak.

Serinin dördüncü filmi John Wick: Chapter 4 da 24 Mart 2023'te vizyona girecek. Serinin öncesini konu alacak The Continental adlı bir televizyon dizisinin de hazırlıklarına başlandı. 

Yan ürün hala yapım aşamasında olduğundan, Keanu Reeves'in de yer alacağı Ballerina için henüz resmi bir çıkış tarihi belirlenmedi. 

Kübra Karasu