sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 25 Ocak 2023

Julia Garner Başrollü "Madonna" Biyografi Filmi Yapılmayacak mı?

Variety'nin haberine göre, merakla beklenen Madonna biyografik filmi Universal Pictures'da artık geliştirilmiyor ve bunun nedeni, "Pop Kraliçesi"nin şu anda müziğiyle meşgul olması ve tüm dikkatini buna vermeye karar vermiş olması.

Ünlü pop yıldızı Madonna geçtiğimiz günlerde, 40 şehri dolaştığı 12. dünya turuna çıkacağını duyurdu. New York, Londra ve Paris dahil olmak üzere büyük şehirlerde biletler şimdiden tükendi. Bu aynı zamanda pop ikonunun filme dahil edecek yeni ayrıntılara sahip olacağı anlamına geliyor. Fakat film şuanda rafa kaldırılmış durumda.



Universal Films, 2020'de biyografinin erken geliştirme aşamasında olduğunu ve Madonna'nın ortak yazar ve yönetmen olarak ekipte yer alacağını duyurdu. Stüdyo daha önce pop yıldızı hakkında Elyse Hollander'ın senaryosunu yazdığı Blonde Ambition adlı farklı bir film üzerinde çalışıyordu ve Hollander'ın senaryosu sektör yöneticileri tarafından iyi karşılansa da Madonna hiç memnun olmayarak bunu yapmak istemedi. Böylece o film de rafa kaldırıldı. Madonna, yeni filmde kendi biyografisini yazan ve yöneten kişi olmakla ilgili olarak Variety'ye şunları söyledi:

“Olağanüstü bir hayatım oldu, olağanüstü bir film yapmalıyım. Aynı zamanda bu önleyici bir saldırıydı çünkü birçok insan benim hakkımda filmler yapmaya çalışıyor. Çoğunlukla kadın düşmanı erkekler. Ben de ayağımı kapıya koydum ve 'Hikayemi benden başka kimse anlatmayacak' dedim."

Oscar ödüllü Diablo Cody, senaryoyu Madonna ile birlikte yazmak için ekibe seçildi. Ozark yıldızı Julia Garner, 11 saatlik yoğun koreografi ve Madonna'nın süreci kendisinin koordine ettiği şarkı söyleme seanslarını içeren meşakkatli bir seçme sürecinin ardından pop ikonunu oynamak için seçildi. Rol için yarışan yıldızlar arasında Florence Pugh, Alexa Demie ve Odessa Young vardı ancak Madonna'nın favorisi Garner oldu.

Kübra Karasu