sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 20 Haziran 2022

"Jurassic World Dominion" Küresel Gişede 600 Milyon Doları Aştı!

Jurassic World Dominion, dünya çapında 600 milyon dolar hasılatı ilk haftasında aşmayı başardı.

Universal ve Amblin Entertainment tarafından üretilen film, dünya çapında toplam 622 milyon dolar hasılat elde etti. F9: The Fast Saga ve No Time to Die'ın ardından Jurassic World Dominion, pandeminin başlamasından bu yana 500 milyon doları aşan Universal imzalı üçüncü filmi oldu. 10 Haziran'da vizyona giren film, Türkiye'de 16 Haziran'a kadar 190 bin kişi tarafından seyredildi. Jurassic World Dominion, Türkiye listelerinin de zirvesinde.



Jurassic World Dominion; Laura Dern, Jeff Goldblum, Sam Neill, Bryce Dallas Howard ve Chris Pratt gibi serinin sevilen isimleriyle dünyada özgürce dolaşan dinozorları karşımıza çıkarıyor. Filmdeki diğer yıldızlar arasında DeWanda Wise, Daniella Pineda ve Mamoudou Athie yer alıyor. Colin Trevorrow'un yönettiği filmin senaryosunu Trevorrow ve Emily Carmichael birlikte kaleme aldı. 

Jurassic World Dominion'ın Resmi Özeti:

Isla Nublar'ın yok edilmesinden dört yıl sonra, dinozorlar artık dünyanın her yerinde insanlarla birlikte yaşıyor ve avlanıyor. Bu kırılgan denge, geleceği yeniden şekillendirecek ve insanların artık tarihin en korkunç yaratıklarıyla paylaştığı bir gezegende en yüksek yırtıcılar olarak kalıp kalmayacağını kesin olarak belirleyecek.

Fragman



Jurassic World Dominion şimdi sinemalarda!

Kübra Karasu