sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 01 Haziran 2022

Kate Miner ve Jason Canela Başrollü Pandemi Korku Filmi "Stay Safe"in Çekimleri Tamamlandı!

Variety'nin bildirdiğine göre, pandemiden ilham alan yeni korku filmi Stay Safe'in çekimleri tamamlandı.

Filmin başrolünde Shameless yıldızı Kate Miner ve Jason Canela (The Rookie) yer alacak. Korku filmi, bir yabancıyı evlerine davet etmenin etik ve potansiyel olarak yaşamı tehdit eden sonuçlarıyla mücadele eden çifti konu alacak.

Stay Safe yazarları David Gregg, Gia Neri ve Rolando Vinas, izleyicilerin endişelerinden faydalanmak için günümüzün korku konseptini gerçek hayattaki sorunları ve korkuları araştırarak buldular. Bu durumda en korkulan şeylerin başında terör ve virüs mutasyonları geliyor. Filmde Kate Miner ise şu anda Pandemik Sıcak Bölge olarak bilinen bölgenin ön saflarında görev yapan Ordu Cerrahı Eva Shepherd'ı oynuyor.



Eva, erkek arkadaşı Patricio Dillon (Canela) ile geçirdiği bir akşam sırasında, bir kadının yardım için çığlık attığını duyar ve hastalarından birinden bilinçaltı mesaj alır. Katalina Viteri'nin canlandırdığı Isabel Santos, yeni uygulanan sokağa çıkma yasağı sırasında askeri polisten kaçar ve çifte evlerine girmeleri için yalvarır. Eva, Patricio'nun daha kararına rağmen gizemli yabancıyı evine götürür. Bundan sonra nasıl gelişmelerin yaşanacağını ve bunun Eva'nın daha önce aldığı bilinçaltı mesajla nasıl bağlantılı olacağını filmi izlemeden öğrenemeyeceğiz.

Stay Safe, post prodüksiyon aşamasında ve filmin vizyon tarihi henüz açıklanmadı.

Kübra Karasu