sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 12 Ocak 2023

Ke Huy Quan, Kevin Feige'in Kendisinden MCU'ya Katılmasını Şahsen İstediğini Açıkladı

The Goonies yıldızı Ke Huy Quan 2002'de emekli olduktan sonra, çoklu evrenleri kapsayan bilim kurgu filmi Everything Everywhere All at Once ile oyunculuğa geri döndü ve Waymond Wang rolündeki olağanüstü performansı nedeniyle olumlu geri dönüşler aldı. 51 yaşındaki aktör, Happy Sad Confused podcast'inde Marvel Sinematik Evrenine katılmaya Marvel Studios Başkanı Kevin Feige tarafından davet edildiğini açıkladı:

"Filmimiz çıktığında, aldığım ilk telefon Kevin Feige'den geldi ve bana nezaketle MCU'ya katılmak isteyip istemediğimi sordu. Jonathan'ı ve ekibi aradım ve dedim ki, bilirsiniz, kimse işe almak istemiyor. İnanılmazdı. 2022 her zaman hatırlayacağım bir yıl çünkü hayatımın en mutlu yıllarından biri."



Quan beyazperdeye başarılı bir dönüş yapsa da oyunculukta işlerin her zaman kolay olmadığını da itiraf etti:

"1984'te [Indiana Jones and the Temple of Doom] ve 1985'te The Goonies yaptığımı hatırlıyorum. 86'da CBS için bir televizyon programı yaptım. Ondan sonra roller küçüldü ve fırsatlar azaldı. İşler arasında neredeyse bir buçuk yıl bekliyordum. Ve özgeçmişime bakarsanız, bu işlerin bazıları küçük bir karakterdi, yani bilirsiniz, bir buçuk yıl bekler, bir hafta çalışır ve başka bir seçme fırsatı elde etmeden önce bir yıl daha beklerdim."

Kübra Karasu